ФРУТЕКС, ТОВ

Юридична адреса:07454Київська обл., Броварський р-н, с. Требухів, вул. Броварська, 23
Фактична адреса:07454, Київська обл., Броварський р-н, с. Требухів, вул. Броварська, 23
Телефон основний:(044) 3315693
Телефони контактні:(044) 3316493, (093) 3942107
Факс:(044) 3316493
Електронна пошта:fruteks.ok@gmail.com
Сайт:

Про компанію

Керівник:Горюнов Олексій Володимирович — директор
Бухгалтер:Синюшко Тетяна Олександрівна
Рік заснування:2001
Кількість працівників:30

Банківські реквізити

Код ЄДРПОУ:33565967
Банк:КРД “Райффайзен Банк Аваль” м .Бровари
Р/рахунок:26005111754

Час роботи

Понеділок: від 09:00 до 18:00
Вівторок: від 09:00 до 18:00
Середа: від 09:00 до 18:00
Четвер: від 09:00 до 18:00
П'ятниця: від 09:00 до 18:00
Субота: від 09:00 до 18:00

Діяльність підприємства

Галузі по КВЕД

Продукція, послуги

Добавки для кондитерських і молочних виробів / Виготовляються як гетерогенні (з цілими або роздрібнюваними ягодами і фруктами), так і гомогенні (з протертих ягід і фруктів) / Патока мальтози

Рекламна інформація

ДОБАВКИ ДЛЯ ГОТОВХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ:
- Використовуються в якості прошарку або начинки в готових кондитерських виробах: кекси, рулети, зефіри, бісквіти і т.д. Основним якісним показником цих добавок для кондитерських виробів є відсутність синерезису в цих начинках після механічного руйнування (перекачування насосами, перемішування і т.д), що дозволяє їх використовувати на тих підприємствах, де процес внесення начинок механізований. Відсутність синерезису дає можливість зберігати товарний вид кінцевого продукту протягом усього терміну зберігання. Ці начинки мають м’яку, добре мастку консистенцію, використання пектинів дозволяє отримати начинки з хорошими
органолептічекімі властивостями - аромат, прозорість, консистенція.

Термостабільний ДОБАВКИ:
- Вносяться в тестову заготівлю перед випічкою. Особливістю термостабільних добавок є те, що вони добре витримують температурні впливу - температура 180-220, час випічки 10-20 хв, в процесі випікання не википають, після випічки зберігають форму, поверхня має глянцевий блиск, не липне (важливо при
виробництві відкритих виробів). Термостабільні добавки так само мають м’яку пастоподібну консистенцію, прекрасно переносять механічне руйнування (перекачування насосами, перемішування, дозування пневмодозаторамі і т.д) не втрачаючи при цьому термостабільних властивостей. У процесі зберігання пропечений виробів начинка не мутніє, не
висихає, дозволяючи таким чином зберегти привабливий товарний вигляд кінцевого виробу протягом всього
строку зберігання.
Цей тип начинки також придатний для виробництва заморожених напівфабрикатів, так як при заморожуванні не
кристалізується, а після розморожування зберігає свої термостабільні властивості.
Наповнювачі виготовляються в такому асортименті:
• «Абрикосовий» • «Вишневий» • «Малиновий» • «Персиковий»
• «Полуничний» • «Журавлинний» • «Лісова ягода» • «Чорносмородиновий» • «Яблучний»
Асортимент може бути розширений за бажанням замовника.

Службова інформація

Профіль редагував:Горюнов Андрій Влодімірович
Електронна пошта:fruteks.ok@gmail.com
Дата перевірки:14.05.2015

Юридична адреса:07454, Київська обл., Броварський р-н, с. Требухів, вул. Броварська, 23
Фактична адреса:07454, Київська обл., Броварський р-н, с. Требухів, вул. Броварська, 23
Телефон основний:(044) 3315693
Телефони контактні:(044) 3316493, (093) 3942107
Факс:(044) 3316493
Електронна пошта:fruteks.ok@gmail.com
Сайт:www.fruteks.com.ua

Місцезнаходження, як доїхати

Геокодування

Коментарі та відгуки про компанію