СЕРЕДНЬОФОНТАНСЬКИЙ, ТОРГОВИЙ ЦЕНТР, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
65018, м. Одеса, пров. Семафорний, 4
Керівник, директор
Серебряков Сергій Володимирович — директор
Бухгалтер
Яні Юганя Іванівна

Інформація про компанію

Торговий центр «Среднефонтанский» - комфортне місце для покупок і відпочинку в Одесі.
До нас можна приїхати на цілий день і прожити весь цей день повноцінно, не покидаючи торгового центру: легко і вигідно закупити продукти на весь тиждень в супермаркеті «Фуршет», купити різноманітні подарунки, придбати меблі для дому та предмети інтер’єру в Jysk, жіночу та чоловічу одяг, спортивний одяг і нижню білизну, взуття та аксесуари, комп’ютерну та побутову техніку, ювелірні прикраси, біжутерію, косметику та парфумерію - у величезній кількості модних бутиків.
Робіть стильні покупки в торговому центрі «Среднефонтанский»! Pierre Cardin, Galliano, Cavally, Ferre, Mexx, Adidas, Reebok, Karlo Pazolini, Naf-Naf, Maxa, Mosaic, OGGI, RCR і багато інших найвідоміші бренди чекають вас. Одяг та взуття, прикраси та аксесуари, парфумерія та шкіргалантерея, куплені в торговому центрі «Среднефонтанский», задовольнять будь-які Ваші запити!
Зробіть походи по магазинах приємним проведенням часу! Відпочивайте в нашому торговому центрі!
У семизальний кінотеатрі «Сінема-Сіті» можна ознайомитися з кіно-новинками, а в кінотеатрі і «5D» - з головою зануритися в світ позитивних емоцій.
Для цінителів живопису на третьому поверсі торгового центру відкрито картинну галерею «Автограф».
До ваших послуг - кафе і ресторани з найрізноманітнішою кухнею: «Богемський», «Маестро», «Семафор», «Йокогама», «Itis Flowers Cafe»
Вас запрошують салони краси «Авантюра» і «Рожева пантера», де надається повний комплекс послуг.
На території торгового центру розташовані дитячий розважальний центр «Ігроленд», дитячий супермаркет «Антошка» та ігровий майданчик під відкритим небом.
Вдале місце розташування в центрі міста (кілька хвилин ходьби від залізничного вокзалу), зручні транспортні розв’язки - перевага нашого торгового центру.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00231596
Рік заснування
1888
Кількість працівників19 чол.
Дата реєстрації22.12.2004
Дата оновлення14.11.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «СЕРЕДНЬОФОНТАНСЬКИЙ, ТОРГОВИЙ ЦЕНТР, ТОВ» присвоєно код 00231596.

Керівником підприємства «СЕРЕДНЬОФОНТАНСЬКИЙ, ТОРГОВИЙ ЦЕНТР, ТОВ» є Серебряков Сергій Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «СЕРЕДНЬОФОНТАНСЬКИЙ, ТОРГОВИЙ ЦЕНТР, ТОВ» — м. Одеса, пров. Семафорний, 4.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «СЕРЕДНЬОФОНТАНСЬКИЙ, ТОРГОВИЙ ЦЕНТР, ТОВ» офіційний сайт: http://city-mall.com.ua/uk/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «СЕРЕДНЬОФОНТАНСЬКИЙ, ТОРГОВИЙ ЦЕНТР, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах