ЗАКАРПАТНЕРУДПРОМ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
90450, Закарпатська обл., Хустський р-н, с. Сокирниця, вул. Свободи, 20
Телефони
Керівник, директор
Бажанський Василь Іванович — голова правління
Бухгалтер
Гінцяк Світлана Омелянівна

Продукція, послуги

Продукція: Камінь побутовий / Пісок будівельний / Плитка облицювальна / Плитка облицювальна гранітна / Плитка облицювальна мармурова / Щебінь з природного каменя

Інформація про компанію

ЗАКАРПАТНЕРУДПРОМ - українська компанія яка займається продажем цеоліту під торговою маркою «Цеоліт-Біо».

Наші переваги:

Велика варіативність вибору цеоліту.
Висока якість кінцевого продукту.
Стримана цінова політика.
Здатність задовольнити попит ринку в повній мірі.
Лінійка продукції, що випускається: від 0,1 мм до 70 мм. Під замовлення, ми виготовляємо практично всі необхідні в різних галузях виробництва фракції.
Для зацікавлених складом цеоліту нашого кар’єра, надаємо паспорт і хімічний склад мінералів. До речі, кліноптилоліта в них - до 85%!

Слід зазначити те що цеоліт, який ми пропонуємо відповідає найвищим стандартам якості. В першу чергу зверніть увагу на те, що в нашому продукті зміст кліноптилоліта досягає 85 відсотків. Каскадна механічна активація природного цеоліту дозволяє змінити мінералогічний склад вихідної сировини, а саме: очистити природний цеоліт від домішок і отримати продукт з максимальним вмістом активного компонента. Застосовувана технологія не викликає змін в хімічному складі мінералу, що дозволяє зберегти життєво важливі властивості мінералу. Метод каскадної механічної активації природного цеоліту дозволяє максимально очищати цеолітову породу.

У виробничій лабораторії підприємства проводиться вибіркова перевірка продукції на всіх етапах, що гарантує кінцевому споживачу виску якість продуктів котрі ми пропонуємо.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00292540
Рік заснування
1977
Кількість працівників33 чол.
Дата реєстрації31.07.1997
Дата оновлення04.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЗАКАРПАТНЕРУДПРОМ, ПРАТ» присвоєно код 00292540.

Керівником підприємства «ЗАКАРПАТНЕРУДПРОМ, ПРАТ» є Бажанський Василь Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЗАКАРПАТНЕРУДПРОМ, ПРАТ» — Закарпатська обл., Хустський р-н, с. Сокирниця, вул. Свободи, 20.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЗАКАРПАТНЕРУДПРОМ, ПРАТ» офіційний сайт: http://www.zeolitbio.com.ua/page/kontakty

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЗАКАРПАТНЕРУДПРОМ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах