ЦУКРОГІДРОМАШ, ЗАВОД ГІДРАВЛІЧНИХ МАШИН, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
25006, м. Кропивницький, вул. Архангельська, 94
E-mail
Керівник, директор
Верховський Сергій Сергійович — голова правління
Бухгалтер
Касьян Вікторія Олександрівна

Продукція, послуги

Продукція: Литво чавунне / Насоси відцентрові / Устаткування технологічне / Рециркулятори осьові горизонтальні / Електронасосний агрегат для утфеля, аффинационной маси, дефеката / Насос рециркуляції води в свекломойке

Інформація про компанію

Завод спеціалізується на випуску насосів і має багаторічний досвід їх виробництва. Насоси заводу використовуються в різних галузях промисловості і сільського господарства: гідро-і теплоенергетичному комплексі, атомній енергетиці, гірничодобувній, металургійній, коксохімічній, харчової промисловості, переробці сільгосппродукції, зрошенні, гідромеліорації, водопостачанні та опаленні, каналізації, для комунально-побутових потреб та ін. завод випускає дрібними серіями установки для подачі мазуту, роторні насоси для перекачування в’язких середовищ, водокільцеві, газові насоси великої продуктивності, високонапірні двоступеневі насоси, запчастини до турбогазодувкам типу ТГ і ТБ, запчастини для насосного обладнання власного виробництва. Насоси двостороннього входу типу Д відповідають технічним характеристикам аналогічних насосів, що випускаються ливенской заводом ”Лівгідромаш” (Росія), насоси типу КФС - насосам для стічних рідин типу СМ Рибницького насосного заводу (Молдова), насосів типу К Катайській заводу. Можлива поставка насосів або насосних агрегатів (насос в зборі з електродвигуном на фундаментної основі).

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Насоси
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00380014
Рік заснування
1948
Кількість працівників94 чол.
Дата реєстрації28.02.1994
Дата оновлення04.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 16:30
Вівторок:
08:00 — 16:30
Середа:
08:00 — 16:30
Четвер:
08:00 — 16:30
П'ятниця:
08:00 — 16:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЦУКРОГІДРОМАШ, ЗАВОД ГІДРАВЛІЧНИХ МАШИН, ПРАТ» присвоєно код 00380014.

Керівником підприємства «ЦУКРОГІДРОМАШ, ЗАВОД ГІДРАВЛІЧНИХ МАШИН, ПРАТ» є Верховський Сергій Сергійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЦУКРОГІДРОМАШ, ЗАВОД ГІДРАВЛІЧНИХ МАШИН, ПРАТ» — м. Кропивницький, вул. Архангельська, 94.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЦУКРОГІДРОМАШ, ЗАВОД ГІДРАВЛІЧНИХ МАШИН, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах