ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ ”ХЛІБ УКРАЇНИ” КОБЕЛЯЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ

Контакти

Юридична адреса
39213, Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Бутенки
Керівник, директор
Табаченко Петро Миколайович
Бухгалтер
Петренко Ольга Василівна

Продукція, послуги

Кобеляцький комбінат хлібопродуктів - це українське підприємство, яке веде діяльність в сфері харчової промисловості.

Інформація про компанію

Кобеляцький комбінат хлібопродуктів - це українське підприємство, яке веде діяльність в сфері харчової промисловості.

Комбінат існує вже давно - він був побудований і введений в експлуатацію в 1975 році в селі Бутенки Кобеляцького району.

Спільна робоча зернова місткість філії «Кобеляцький комбінат хлібопродуктів» складає 170,3 тис. тон.

На Кобеляцькому комбінаті хлібопродуктів була проведена модернізація системи газопостачання, що дозволило в 2 рази збільшити обсяги сушіння зерна.

Були проведені роботи по ремонту і оновленню матеріально-технічної бази КХП, на підприємстві були встановлені автоматичний пробовідбірник ”Stork 440” італійського виробництва, стрічковий конвеєр, ланцюговий і стрічковий транспортери для автомобілерозвантажувача, а також автомобільні ваги для зважування автомашин.

Загальний робочий об’єм зберігання КХП становить 170,3 тис. тон (елеватор на 89,6 тис. тон і 80,7 тис. тон складського зберігання), виробничі потужності забезпечують можливість приймання та відвантаження до 400 тон зерна на добу з використанням автомобільного транспорту та до 800 тон зерна на добу залізничним транспортом.

Кобеляцький комбінат хлібопродуктів за роки свого існування заробив дуже хорошу репутацію.
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ00955466
Кількість працівників6 чол.
Дата реєстрації09.06.1998
Дата оновлення21.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ ”ХЛІБ УКРАЇНИ” КОБЕЛЯЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» присвоєно код 00955466.

Керівником підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ ”ХЛІБ УКРАЇНИ” КОБЕЛЯЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» є Табаченко Петро Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ ”ХЛІБ УКРАЇНИ” КОБЕЛЯЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» — Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Бутенки.
Відгуки про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ДЕРЖАВНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ ”ХЛІБ УКРАЇНИ” КОБЕЛЯЦЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах