УКРАЧАСТОТНАГЛЯД, УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР РАДІОЧАСТОТ, ДП

Контакти

Юридична адреса
03179, м. Київ, просп. Перемоги, 151
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Корсун Володимир Іванович — директор
Бухгалтер
Красносільська Олена Павлівна

Продукція, послуги

Наші послуги: Присвоєння радіочастот, Аналіз використання радіочастотного ресурсу нашої країни, Усунення джерел, що викликають перешкоди, Видача дозволів на експлуатації радіочастотами.

Інформація про компанію

Український Національний Центр радіочастот являє собою державну організацію, яка веде діяльність в сфері передачі інформації і роботи з даними.

Діяльність організації охоплює багато напрямків, включаючи такі:

• Присвоєння радіочастот.
• Аналіз використання радіочастотного ресурсу нашої країни.
• Усунення джерел, що викликають перешкоди.
• Видача дозволів на експлуатації радіочастотами.

Основною сферою діяльності організації є організаційні та технічні заходи щодо забезпечення належного використання радіочастот і радіочастотних каналів, радіоелектронних засобів (РЕЗ) та (або) високочастотних пристроїв (ВЧУ) цивільного призначення, проведення експертиз у встановленій сфері, а також участь в наданні державних послуг.

Організація вже багато років займається визначенням необхідності та підготовкою документів для проведення міжнародно-правового захисту присвоєнь (призначень) радіочастот або радіочастотних каналів.

Виконує роботи по координації використання радіочастотного спектру при проведенні широкого кола соціально - значущих заходів, в тому числі і міжнародного рівня (переговори між делегаціями адміністрацій зв’язку, форуми, виставки, спортивні заходи та інше).

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01181765
Рік заснування
2004
Кількість працівників1000 чол.
Дата реєстрації03.02.2000
Дата оновлення31.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР РАДІОЧАСТОТ, ДП» присвоєно код 01181765.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР РАДІОЧАСТОТ, ДП» є Корсун Володимир Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР РАДІОЧАСТОТ, ДП» — м. Київ, просп. Перемоги, 151.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР РАДІОЧАСТОТ, ДП» офіційний сайт: https://www.ucrf.gov.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАЧАСТОТНАГЛЯД, УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР РАДІОЧАСТОТ, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах