КОНЧА-ЗАСПА, САНАТОРІЙ, ДП

Контакти

Юридична адреса
03131, м. Київ, шосе Столичне, 215
E-mail
Керівник, директор
Нагорянський Анатолій Олексійович — директор
Бухгалтер
Кузьмінова Ірина Леонідівна

Інформація про компанію

Між 20 і 30 км на південь від Києва на правому березі Дніпра розкинулася лісопаркова зона Конча-Заспа.

Звідси відкривається чудовий вид на дніпровські затоки. Зелене привілля конча-Заспівського лісопарку розташоване в основному на дніпровських заливних землях. Хвойно-листяний лісовий масив, мальовничі галявини, чагарники жостеру, барбарису, терну, ліщини.

Між деревами виблискує блакитна гладь озер. Найбільші з них - Конча і Заспа. Вони згадуються в історичній писемності 16-го століття. У середині 17-го століття козаки Б.Хмельницького розгромили тут війська Януша Радзвілла, коронного гетьмана Литви. На початку 20-го століття ця місцевість з унікальною дубовим гаєм належала частково київським Видубицькому жіночого і Введенському монастирям, а також царській родині.

Що означають слова Конча-Заспа, сказати в буквальному сенсі важко.

Найбільш поширені дві легенди: Під час війни київських слов’ян з татарами втомлені воїни розташувалися на відпочинок, багато хто з них заснули і могли бути знищені ворогами. Не спали руські богатирі, розуміючи це, стали будити решту криком «кінчай спати!»

Інша легенда свідчить: в період визвольної війни українського народу проти шляхетської Польщі в цій місцевості був розташований укріплювальні вал, який називається кінець засипу. Це вважають, послужило надалі назвою Конча-Заспа.

Чисте повітря, близькість Дніпра, ліс - умови, які зробили цю місцевість курортною. Особливо красиво в Кончі-Заспі влітку, коли зеленіють луки, а на воді розцвітають білі лілії. Тепер Конча-Заспа є однією з найбільших київських зон відпочинку.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ01981715
Кількість працівників220 чол.
Дата реєстрації22.09.2003
Дата оновлення14.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОНЧА-ЗАСПА, САНАТОРІЙ, ДП» присвоєно код 01981715.

Керівником підприємства «КОНЧА-ЗАСПА, САНАТОРІЙ, ДП» є Нагорянський Анатолій Олексійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОНЧА-ЗАСПА, САНАТОРІЙ, ДП» — м. Київ, шосе Столичне, 215.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КОНЧА-ЗАСПА, САНАТОРІЙ, ДП» офіційний сайт: https://www.koncha-zaspa.kiev.ua/ua

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОНЧА-ЗАСПА, САНАТОРІЙ, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах