ТЕРНОПІЛЬСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА

Юридична адреса
46001, м. Тернопіль, вул. Руська, 40
Телефони

Продукція, послуги

Тернопільська торгово-промислова палата об’єднує різних представників - від промисловців і підприємців до навчальних і наукових установ.

Інформація про компанію

Тернопільська торгово-промислова палата об’єднує різних представників - від промисловців і підприємців до навчальних і наукових установ.

Спектр її діяльності теж дуже широкий, що дозволяє брати активну участь у формуванні та зміцненні інвестиційного клімату в регіоні, створення сприятливих умов для розвитку всіх видів підприємницької діяльності.

Палата сприяє підприємствам у встановленні і розширенні ділових контактів, надає консультаційні та інформаційні послуги, займається патентною та експертною діяльністю. Крім того, Торгово-промислова палата має великі повноваження в області права. Але перш за все є дискусійним майданчиком, на якому представники бізнесу та керівники органів державної влади можуть обговорювати проблеми, обмінюватися думками.

Підприємці можуть внести свої пропозиції, висловити позицію і думки щодо проектів законів, які направляються в ТПП для обговорення. Особливе значення ця діяльність набуває в сфері законодавства для різних контрольно-наглядових органів. Голос кожного окремо може загубитися, але голос ТПП буде обов’язково почуто.

Фахівці палати працюють грамотно і злагоджено, швидко орієнтуються в нормативних документах і нюансах промислового виробництва.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02944751
Керівник
Писарик Валерій Миколайович — президент
Рік заснування
1995
Кількість працівників22 чол.
Дата реєстрації27.08.1998
Дата оновлення28.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТЕРНОПІЛЬСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА» присвоєно код 02944751.

Керівником підприємства «ТЕРНОПІЛЬСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА» є Писарик Валерій Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТЕРНОПІЛЬСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА» — м. Тернопіль, вул. Руська, 40.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТЕРНОПІЛЬСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА» офіційний сайт: http://www.tcci.te.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
46001, м. Тернопіль, вул. Руська, 40
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ТЕРНОПІЛЬСЬКА ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА ПАЛАТА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах