ТРЕМБІТА, ФАБРИКА, ТДВ

Контакти

Юридична адреса
79035, м. Львів, вул. Пасічна, 129
E-mail
Керівник, директор
Куземський Мирон Васильович — голова правління
Бухгалтер
Сивак Любов Михайлівна

Продукція, послуги

Наша продукція: гітари різних серій, бандури, кобзи, домри.

Інформація про компанію

Трембіта - торгова марка, під якою на Львівській фабриці випускаються різні музичні інструменти. Компанія присутня на ринку вже більше шістдесяти років, завдяки чому здобула багатий досвід для створення якісного та при цьому досить недорого музичного інструменту.

Під ТМ Трембіта виробляються:

• Гітари різних серій.
• Бандури.
• Кобзи.
• Домри.

Ціна - самий незаперечний аргумент на користь вибору акустичних гітар Trembita. При всьому різноманітті вибору, це, мабуть, одні з найдешевших гітар на ринку. Відповідно, вони доступні будь-якому новачку.

Взявши за основу моделі відомих і шанованих брендів, з часом на цій фабриці стали робити гітари з дуже незвичайним дизайном. Щоб в цьому переконатися, досить відвідати найближчу музичну виставку або переглянути фото гітар Трембіта в каталозі відвідавши офіційний сайт виробника.

Доступність - щоб купити гітару Трембіта в Україні не обов’язково проживати в Києві або їхати на фабрику до Львівської області. Акустичні гітари Trembita, як показує практика, є майже в кожному музичному магазині.

Оскільки фабрика-виробник знаходиться на території нашої країни, то складнощів з гарантійним обслуговуванням або обміном інструментів не виникає.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ02968266
Кількість працівників76 чол.
Дата реєстрації01.08.1994
Дата оновлення30.03.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТРЕМБІТА, ФАБРИКА, ТДВ» присвоєно код 02968266.

Керівником підприємства «ТРЕМБІТА, ФАБРИКА, ТДВ» є Куземський Мирон Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТРЕМБІТА, ФАБРИКА, ТДВ» — м. Львів, вул. Пасічна, 129.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТРЕМБІТА, ФАБРИКА, ТДВ» офіційний сайт: https://www.trembita.lviv.ua/index

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТРЕМБІТА, ФАБРИКА, ТДВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах