ГЕНЕРАЛЬНА ДИРЕКЦІЯ З ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ПРЕДСТАВНИЦТВ, ДП

Контакти

Юридична адреса
01054, м. Київ, вул. Гончара, 84
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Кривонос Павло Олександрович
Бухгалтер
Моря Андрій Анатолійович

Продукція, послуги

Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв – організація, основна діяльність якої спрямована на врегулювання всіляких проблем пов’язаних з діяльністю представників іноземних урядів на території України.

Інформація про компанію

Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв – організація, основна діяльність якої спрямована на врегулювання всіляких проблем пов’язаних з діяльністю представників іноземних урядів на території України.

В даний час в Україні функціонує Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв (ГДІП), яка покликана полегшити діяльність на території Києва та України іноземних представництв. Зазначена організація створена у формі комунального підприємства і надає послуги іноземним представництвам на договірній платній основі.

Фактично ГДІП став монополістом в сфері обслуговування іноземних представництв. Незважаючи на те, що співпраця з ГДІП грунтується на договірних відносинах, дуже багато питань іноземні представництва не можуть вирішити без участі ГДІП.

Серед цих питань:

• Реєстрація транспортних засобів іноземних представництв.
• Придбання іноземними представництвами нерухомості.
• Ведення трудових книжок працівників іноземних представництв та оформлення трудових відносин.

На сьогоднішній день у ГДІП дуже велика кількість постійних клієнтів - це понад вісімдесят іноземних дипломатичних представництв, близько трьох десятків генеральних консульств, близько двадцяти представництв міжнародних організацій, понад 80 почесних консульств. Також клієнтами ГДІП є різні іноземні фірми, а також люди, які з ними пов’язані.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ04013583
Кількість працівників385 чол.
Дата реєстрації12.06.1992
Дата оновлення25.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГЕНЕРАЛЬНА ДИРЕКЦІЯ З ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ПРЕДСТАВНИЦТВ, ДП» присвоєно код 04013583.

Керівником підприємства «ГЕНЕРАЛЬНА ДИРЕКЦІЯ З ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ПРЕДСТАВНИЦТВ, ДП» є Кривонос Павло Олександрович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГЕНЕРАЛЬНА ДИРЕКЦІЯ З ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ПРЕДСТАВНИЦТВ, ДП» — м. Київ, вул. Гончара, 84.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГЕНЕРАЛЬНА ДИРЕКЦІЯ З ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ПРЕДСТАВНИЦТВ, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах