ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПАТ

Контакти

Юридична адреса
49068, м. Дніпро, вул. Маяковського, 31
Керівник, директор
Малигін Сергій Вадимович — директор
Бухгалтер
Шаповал Тетяна Василівна

Продукція, послуги

Продукція: Труби безшовні холодно- і теплодеформированные з корозійностійкої сталі / Труби сталеві безшовні для парових казанів і трубопроводів / Труби безшовні горячедеформированные з корозійностійкої сталі

Інформація про компанію

ТОВ ”Дніпропетровський трубний завод” є одним з провідних підприємств України з виробництва трубної продукції. Підприємство випускає більше 3 тисяч типорозмірів труб з вуглецевих і низьколегованих марок сталі, хімічний склад яких відповідає ДСТУ 2651 (ГОСТ 380), ГОСТ 1050, ДСТУ 3-009, EN 10025 та ін. Якість продукції заводу відповідає державним і міждержавним стандартам (ДСТУ, ГОСТ), технічним умовам (ТУ), зарубіжним стандартам (DIN, ASTM, UNI-) і європейським нормам (EN), що дозволяє бути активним учасником світового ринку. За бажанням споживача підприємство здійснює виробництво та поставку продукції за сукупними вимогам стандартів. На заводі сертифікована система управління якістю за ДСТУ ISO 9001: 2001.
Продукція підприємства застосовується для водо-, газо- і нафтопродуктів, в авто- і сільськогосподарському машинобудуванні, верстатобудуванні, хімічної, суднобудівної промисловості, будівництва та інших галузях.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05393122
Рік заснування
1889
Кількість працівників1297 чол.
Дата реєстрації09.11.1993
Дата оновлення09.08.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПАТ» присвоєно код 05393122.

Керівником підприємства «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПАТ» є Малигін Сергій Вадимович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПАТ» — м. Дніпро, вул. Маяковського, 31.
Відгуки про компанію «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД, ПАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах