ПОДІЛЛЯ, САНАТОРІЙ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
22000, Вінницька обл., м. Хмільник, вул. Курортна, 10
Бухгалтерія
Керівник, директор
Реп’ях Анатолій Григорович — головний лікар
Бухгалтер
Бойчук Михайло Михайлович

Продукція, послуги

Послуги: Санаторно-курортні

Інформація про компанію

Раді вітати Вас на одному з найпрестижніших українських курортів - у славному містечку Хмільник, що знаходиться у Вінницькій області. Це місто є бальнеологічним курортом державного значення і займає площу в 2049,3 га. Розташований він на річці Південний Буг в чашеобразной западині. Клімат в місцевості - помірно-теплий, м’який, без різких коливань температури, сприятливий для організму і, крім того, відповідає ”зоні комфорту ”.

Справжня перлина курорту Хмільник сьогодні - це санаторій ”ПОДІЛЛЯ ”. Він знаходиться в лісовому масиві, більшу частину якого займають хвойні породи дерев. Площа лісопарку - 10 га. На сьогоднішній день це один з найкращих найвідоміших курортів з чудово розвиненою інфраструктурою лікувальної справи.

Саме тут, у тиші густого лісу, можна повноцінно відпочити і душею, і тілом, а ті відпочиваючі, які бажають покращити стан свого здоров’я, зможуть належним чином оцінити протизапальні та заспокійливі властивості радонових ванн.

Путівку можна придбати на час перебування в 24 дні або 18 днів. Санаторій розрахований на 610 місць: до Ваших послуг одномісні, двомісні номери та номери ”люкс ”. Відпочиваючих обслуговують професіонали вищого класу - кандидати наук і лікарі з вищої, першої та другої кваліфікаційними категоріями. Недалеко від спальних корпусів розташовані лікувально-діагностичний корпус, спортивно-оздоровчий комплекс, бальнео-і торфолікарня, а також клуб.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05413669
Рік заснування
1972
Кількість працівників345 чол.
Дата реєстрації28.10.1994
Дата оновлення01.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПОДІЛЛЯ, САНАТОРІЙ, ТОВ» присвоєно код 05413669.

Керівником підприємства «ПОДІЛЛЯ, САНАТОРІЙ, ТОВ» є Реп’ях Анатолій Григорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПОДІЛЛЯ, САНАТОРІЙ, ТОВ» — Вінницька обл., м. Хмільник, вул. Курортна, 10.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПОДІЛЛЯ, САНАТОРІЙ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах