НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР, ІНСТИТУТ МЕХАНІЗАЦІЇ І ЕЛЕКТРИФІКАЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА НААН УКРАЇНИ, ДП

Контакти

Юридична адреса
08631, Київська обл., Фастівський р-н, смт. Глеваха, вул. Вокзальна, 11
Поштова адреса
08631, Київська обл., Васильківський р-н, смт. Глеваха-1, вул. Вокзальна, 11
Керівник, директор
Адамчук Валерій Васильович — директор

Продукція, послуги

Науково-технічні розробки в галузі сілбського господарства

Інформація про компанію

Діяльність ННЦ ”ІМЕСГ” спрямована на дослідження агроінженерної науки, які передбачають подальший розвиток наукових основ і методів досліджень з таких напрямів:
- Обґрунтування Системи машин і обладнання для АПК, розроблення наукових основ формування машинно-тракторного парку, раціональних форм його використання, в тому числі на засадах кооперування, з врахуванням організаційної структури аграрних формувань, що забезпечить зменшення у 1,5-2 рази затрат на виробництво продукції.

- Проведення системного моніторингу стану технічного забезпечення і використання матеріально-технічної бази аграрних підприємств, формування інформаційного банку даних ринку техніки, запасних частин, техніко-технологічних послуг.
- Розроблення та впровадження інноваційних технологій технічного сервісу на основі безрозбірної діагности-ки та планово-попереджувальних заходів з підтримання роботоздатного стану сільськогосподарської техніки. Фо-рмування раціональної мережі фірмових технічних центрів та дилерських пунктів, забезпечення їх нормативною документацією та рекомендаціями.
- Впровадження інформаційних технологій виробництва продукції з використанням засобів та методів дистанційної діагностики у рослинництві та тваринництві, створення технічних засобів нового покоління для реалізації інформаційних технологій.
- Удосконалення системи енергетичного забезпечення потреб виробників сільськогосподарської продукції та сільських населених пунктів, розроблення технологій та технічних засобів для вироблення та використання енергії поновлювальних джерел, в першу чергу рослинного походження, що зменшить залежність від поставок світлих нафтопродуктів та їх витрати.
- Розроблення уніфікованої елементної баз та компонентів конструкцій сільськогосподарської техніки з ме-тою переходу на створення техніки блочно-модульної побудови та переходу на комп’ютерні технології конструю-вання у сільгоспмашинобудуванні, що сприятиме інтегруванню його з європейським сільгоспмашинобудуванням.
- Розроблення технологій і технічних засобів для біологізації землеробства.

Філії та представництва

Південне, Західне, НПО ”Селта”

Вища організація

Українська академія аграрних наук

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ05496135
Рік заснування
1930
Кількість працівників600 чол.
Дата реєстрації14.09.2001
Дата оновлення24.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ІНСТИТУТ МЕХАНІЗАЦІЇ ТА ЕЛЕКТРИФІКАЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА, НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР» присвоєно код 05496135.

Керівником підприємства «ІНСТИТУТ МЕХАНІЗАЦІЇ ТА ЕЛЕКТРИФІКАЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА, НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР» є Адамчук Валерій Васильович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ІНСТИТУТ МЕХАНІЗАЦІЇ ТА ЕЛЕКТРИФІКАЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА, НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР» — Київська обл., Фастівський р-н, смт. Глеваха, вул. Вокзальна, 11.
Відгуки про компанію «НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР, ІНСТИТУТ МЕХАНІЗАЦІЇ І ЕЛЕКТРИФІКАЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА НААН УКРАЇНИ, ДП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах