ГРОНО, ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Юридична назваГРОНО, ПП
Юридична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 67
Телефони

Продукція, послуги

Послуги:
Екологічне проектування:
• Оцінка впливу на навколишнє середовище (ОВНС) при попередньому визначенні місця розташування об’єкту (передпроектні рішення).
• Оцінка впливу на навколишнє середовище при введенні об’єкту в експлуатацію (в розрізі робочого проекту або без нього).


Дозвіл на викиди (викиди в атмосферу).
• Інвентаризація викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.
• Розробка документів, в яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, установ, організацій та громадян-суб’єктів підприємницької діяльності.
Примітка - Всі роботи виконуються «під ключ»: оголошення в ЗМІ, отримання необхідних довідок, супроводження документації та захист технічних рішень, оформлення погодження в органах Міністерства охорони здоров’я та дозволу в органах Міністерства охорони навколишнього природного середовища.


Дозвіл на спецводокористування та проекти ГДС(скиди у водні об’єкти, користування водою з криниць, свердловин та поверхневих водойм)
• Розробка та оформлення документації для отримання дозволу на спеціальне водокористування.
• Розробка проектів граничнодопустимих скидів у водні об’єкти.
• Всі роботи виконуються «під ключ»: отримання необхідних довідок, супроводження документації та захист технічних рішень, оформлення дозволу в органах Міністерства охорони навколишнього природного середовища.


В сфері поводження з відходами (дозвіл на утворення та розміщення відходів)
• Підготовка та оформлення документації для отримання дозволу і ліміту на утворення та розміщення відходів.
Різне:
• Постановка на державний облік об’єктів, які справляють або можуть справити шкідливий вплив на здоров’я людей і стан атмосферного повітря.
• Зменшення та обґрунтування розмірів санітарно-захисних зон.


Послуги вимірювальної екологічної лабораторії
• Визначення якісного та кількісного вмісту забруднюючих речовин в організованих джерелах викидів та приземному шарі атмосфери.
• Інструментальні, лабораторні та аналітичні методи вимірювань
• Контрольні заміри, арбітраж, визначення фактичних викидів від джерел забруднення для інвентаризації викидів та визначення ефективності роботи пилогазоочисного обладнання.
• Вимірювання концентрацій (мг/м3), масового потоку (г/с), потужності викиду (кг/год) забруднюючих речовин; швидкості (м/с) та об’єму (м3/с, м3/год) димових газів, температури, динамічного та статичного тисків пилогазоповітряної суміші та димових газів.
• Заміри у димових трубах, димоходах, вентиляційних, витяжних, аспіраційних системах, на виході з обладнання.
• Розробка паспортів пилогазоочисного обладнання, вентиляційних систем та каналів.
• Перевірка ефективності роботи пилогазоочисних установок підприємств, установ, організацій та громадян – суб»єктів підприємницької діяльності;

Розробка проектів та монтаж теплових лічильників та регуляторів. Послуги по повірці та ремонті приладів.

Інформація про компанію

Приватне підприємство «Гроно» є господарською одиницею, яка заснована на приватній власності, з правом найму робочої сили, функціонує на принципах повної економічної і правової самостійності. Власником підприємства є громадянин України – Левицький Степан Михайлович. Об’єднуючи молодих та завзятих фахівців власної справи підприємство завжди досягає поставлених цілей. Нашу команду відрізняє готовність до творчого пошуку, індивідуальний підхід до кожного проекту та моральність при прийняті компромісних рішень – це той мінімальний набір вимог, які можуть породити зважені та стійкі рішення, які будуть задовольняти всі сторони на довгі роки. Активно розвиваючись та постійно зміцнюючи власний потенціал підприємство готове до реалізації проектів державного та міжнародного масштабу.
У своїй діяльності підприємство керується керуються шістьма основними принципами:
• Прозорість: ми дотримуємося принципу надання прозорої інформації нашим клієнтам, громадськості, а також нашим співробітникам. Наприклад, ми несемо відповідальність за розуміння пропонованих умов і усвідомлене підписання договорів нашими клієнтами. За допомогою інформування клієнтів про небезпеку непрозорих комерційних пропозицій, ми підвищуємо фінансову освідченність.
• Культура відкритого спілкування: ми відкриті, чесні й конструктивні в нашому спілкуванні один з одним; ми професійно вирішуємо робочі конфлікти завдяки тому, що разом працюємо над пошуком рішень.
• Соціальна відповідальність і толерантність: ми даємо клієнтам слушні поради та оцінюємо їхнє економічне й фінансове становище. Невід’ємною складовою нашої місії є розвиток культури заощаджень.
• Орієнтованість на надання послуг: кожного клієнта ми обслуговуємо в дружній, компетентній та ввічливій манері. Наші співробітники надають усім клієнтам послуги відмінної якості незалежно від їхнього походження або масштабів бізнесу.
• Високі професійні стандарти: наші співробітники несуть особисту відповідальність за якість своєї роботи та незмінно прагнуть до подальшого професійного зростання.
• Високий рівень особистої відповідальності: кристальна чесність - обов’язкова вимога від усіх співробітників ПП «Гроно» у всі часи, і будь-які порушення цього принципу завжди швидко і строго присікалися.
Ці шість цінностей складають основу нашої корпоративної культури. Ми обговорюємо та активно застосовуємо їх у нашій щоденній діяльності. Більше того, вони знайшли своє відображення в кодексі поведінки, який перетворює стандарти ділової етики.Щоб переконатися, що нові співробітники цілком розуміють усі зазначені принципи, початковий курс для нового персоналу передбачає спеціальні навчальні заняття, присвячені кодексу поведінки і його значенню для всіх членів нашої команди. Регулярні заняття з підвищення кваліфікації сприяють збереженню прихильності існуючих співробітників високим етичним стандартам, допомагають тримати їх в курсі нововведень етичного характеру й надають їм можливість аналізувати конкретні приклади й обговорювати будь-які неясності.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

Гроно, дозвіл на викиди, ГДС, дозвіл на спецводокористування, екологічні заміри, контрольні заміри, паспортизація, ОВНС
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13666054
Керівник
Левицький Андрій Степанович — директор
Бухгалтер
Примоленна Віра Василівна
Рік заснування
1996
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації12.08.1992
Дата оновлення11.07.2022

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГРОНО, ПП» присвоєно код 13666054.

Керівником підприємства «ГРОНО, ПП» є Левицький Андрій Степанович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГРОНО, ПП» — м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 67.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваГРОНО, ПП
Юридична адреса
76018, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 67
Телефони
Відгуки про компанію «ГРОНО, ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах