ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО ”ТАЇРОВСЬКЕ” НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ ”ІНСТИТУТ ВИНОГРАДАРСТВА І ВИНОРОБСТВА ІМЕНІ В. Є. ТАЇРОВА”

Контакти

Юридична адреса
65496, Одеська обл., Одеський р-н, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27
Фактична адреса
65000, м. Одеса, вул. 40 Років Перемоги, 27
Телефони
Керівник, директор
Ощипок Олександр Степанович — директор
Бухгалтер
Семеніхіна Наталія Володимирівна

Продукція, послуги

Виноробство

Інформація про компанію

Інститут виноградарства і виноробства ім В.Є. Таїрова - українська установа яка веде наукову діяльність в сфері виноградарства та виноробства а також займається виробництвом вина.

Інститут виробляє таке популярне в Україні вино:

• Таїровське біле - столове біле сухе марочне.
• Таїровське червоне - столове червоне марочне.
• Рубін Таіровський - столове червоне.
• Золоті ворота - столове біле напівсухе.
• Скіфське - столове червоне напівсолодке.
• Хаджибей - біле, міцне.
• Мускат Таіровський - біле і рожеве десертне солодке.
• Стара Шаланда - десертне, лікерне.
• Овідій - біле десертне, лікерне.
• Таїровське Царське - червоне десертне, лікерне.

Вина, які виробляє цей інститут користуються величезною популярністю серед споживачів України - вони відносяться до середнього цінового сегменту і при цьому мають високу якість.

Асортимент вин, які випускає інститут, не можна назвати дуже великим - на сьогоднішній день він включає в себе десять найменувань. При цьому асортимент дуже різноманітний, завдяки чому здатний задовольнити смаки любителів вин самих різних різновидів.

Відвідавши офіційний сайт інституту, ви можете більш детально вивчити характеристики і особливості вина, яке він виробляє, а також ознайомитися з його науковою діяльністю.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ13916781
Рік заснування
1997
Кількість працівників65 чол.
Дата реєстрації15.10.1996
Дата оновлення23.06.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО ”ТАЇРОВСЬКЕ” НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ ”ІНСТИТУТ ВИНОГРАДАРСТВА І ВИНОРОБСТВА ІМЕНІ В. Є. ТАЇРОВА”» присвоєно код 13916781.

Керівником підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО ”ТАЇРОВСЬКЕ” НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ ”ІНСТИТУТ ВИНОГРАДАРСТВА І ВИНОРОБСТВА ІМЕНІ В. Є. ТАЇРОВА”» є Ощипок Олександр Степанович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО ”ТАЇРОВСЬКЕ” НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ ”ІНСТИТУТ ВИНОГРАДАРСТВА І ВИНОРОБСТВА ІМЕНІ В. Є. ТАЇРОВА”» — Одеська обл., Одеський р-н, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 27.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО ”ТАЇРОВСЬКЕ” НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ ”ІНСТИТУТ ВИНОГРАДАРСТВА І ВИНОРОБСТВА ІМЕНІ В. Є. ТАЇРОВА”» офіційний сайт: https://tairov.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО ”ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО ”ТАЇРОВСЬКЕ” НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ ”ІНСТИТУТ ВИНОГРАДАРСТВА І ВИНОРОБСТВА ІМЕНІ В. Є. ТАЇРОВА”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах