РИФ-1, УКРАЇНСЬКО-ІТАЛІЙСЬКЕ СП, ТОВ

Юридична назваРІФ-1, СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ
Юридична адреса
04073, м. Київ, пров. Куренівський, 17

Продукція, послуги

Виробництво і продаж якісного взуття з екологічно чистих матеріалів: пропонуємо жіноче, чоловіче, підліткове та дитяче, повсякденне, домашнє, спортивне і профілактичне взуття під ТМ «Inblu».

Сезонне оновлення колекцій: у нас можна купити стильне і комфортне осіннє і зимове взуття, нарядні і функціональні весняні та літні моделі.

Реалізуємо продукцію гуртом та вроздріб через мережу фірмових магазинів, та інтернет-партнерів ModnaKasta та Rozetka.

Інформація про компанію

«Ріф-1» - це спільне українсько-італійське підприємство, яке виробляє взуття італійського бренду «Inblu» для різних вікових категорій. Ми пропонуємо вітчизняному споживачеві придбати якісне взуття від українського виробника за розумним співвідношенням ціни та якості.

Головна перевага наших виробів – застосування новітніх технологій на всіх етапах виробничого процесу, та використання екологічно безпечних матеріалів. Особлива увага приділяється комфортності і функціональності кожної моделі. Також важливою складовою успіху взуття ТМ «Inblu» є його естетична привабливість.

Всі моделі розробляються італійськими дизайнерами на материнському підприємстві, яке знаходиться в Італії. Двічі на рік проходить сезонне оновлення колекцій весна/літо та осінь/зима. Всі вироби пройшли сертифікацію відповідно до міжнародних вимог безпеки.

«РІФ-1» запрошує до співпраці потенційних партнерів і пропонує вигідний бізнес разом з лідером європейського ринку – відомим брендом якісного взуття «Inblu»!

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ14339624
Керівник
Регоза Фабіо Альберто — директор
Бухгалтер
Коваленко Людмила Андріївна
Рік заснування
1990
Кількість працівників2327 чол.
Дата реєстрації10.11.1993
Дата оновлення22.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «РІФ-1, СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ» присвоєно код 14339624.

Керівником підприємства «РІФ-1, СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ» є Регоза Фабіо Альберто, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «РІФ-1, СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ» — м. Київ, пров. Куренівський, 17.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «РІФ-1, СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ» офіційний сайт: https://inblu.ua/roznica/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваРІФ-1, СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО У ФОРМІ ТОВ
Юридична адреса
04073, м. Київ, пров. Куренівський, 17
Відгуки про компанію «РИФ-1, УКРАЇНСЬКО-ІТАЛІЙСЬКЕ СП, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах