АСМАП, АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ

Юридична назваАСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ
Фактична адреса
м. Київ, вул. Коновальця, 11
Юридична адреса
08133, Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Чорновола, 1
Телефони

Продукція, послуги

Послуги: Сприяння розвитку перевезення вантажів та пасажирів автомобільним транспортом, Представлення інтересів в органах державної влади, міжнародних організаціях, Забезпечення зв’язків з громадськістю

Інформація про компанію

АСМАП - заснована десять років тому організація, яка об’єднує велику кількість транспортних компаній України.
Понад 20 років ця асоціація забезпечує виконання організаційно-технічної роботи, пов’язаної з видачою українським автоперевізникам дозволів на проїзд транспортних засобів по території зарубіжних країн.

Асоціацією ведеться активна робота по нормотворчості, вона бере активну участь у підготовці проектів українських законів та інших нормативних правових актів, спрямованих на захист інтересів українських міжнародних автоперевізників.

АСМАП надає практичну допомогу перевізникам: приймається участь в судових засіданнях арбітражних судів, судів загальної юрисдикції (районні та міські) за поданням інтересів перевізників щодо оскарження постанов про притягнення до адміністративної відповідальності у справах про порушення митного та транспортного законодавства.

Серед пріоритетних напрямків діяльності АСМАП також створення сприятливих умов для оновлення парку транспортних засобів міжнародних автоперевізників.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ16307261
Керівник
Костюченко Леонід Михайлович — президент
Бухгалтер
Заболотня Ірина Федорівна
Рік заснування
1991
Кількість працівників96 чол.
Дата реєстрації06.04.1995
Дата оновлення03.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ» присвоєно код 16307261.

Керівником підприємства «АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ» є Костюченко Леонід Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ» — Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Чорновола, 1.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ» офіційний сайт: http://www.asmap.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваАСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ
Фактична адреса
м. Київ, вул. Коновальця, 11
Юридична адреса
08133, Київська обл., Бучанський р-н, м. Вишневе, вул. Чорновола, 1
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «АСМАП, АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах