КЕРМАНИЧ, ТУРИСТИЧНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС

Юридична назваКЕРМАНИЧ, ПП
Юридична адреса
78595, Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, смт. Ворохта, вул. Данила Галицького, 153
Телефони

Продукція, послуги

Комплекс працює кругло річно, до складу якого, входить вісім двоповерхових котеджів, в яких налічується 25-ть номерів. З них 23 двомісних з можливістю розміщення ще одного. Та два номери 5-ти місні з можливістю розміщення ще одного .
На території комплексу розташований національний ресторан “Колиба” на 160 посадочних місць, де харчуються відпочиваючі . “ Колиба ” Вас здивує, як і своїм екзотичним зовнішнім виглядом, так і своєю вишуканою, гуцульською, домашньою, пожиточною кухнею. Задоволення гарантуємо!!! Обслуговування якісне та кваліфіковане!
І до здоров’я Вашого, ми теж не байдужі! На території комплексу є кювет з сірководневою водою.Пропонуємо: руську баню з масажним кабінетом та залом відпочинку.

Інформація про компанію

Туристично-оздоровчий комплекс “ Керманич ” розташований в мальовничому гірському селищі Ворохта на висоті 850м. над рівнем моря, вздовж ріки Прут, однієї з найвисотніших рік Карпат у підніжжі найвищої гори України - Говерла. Ворохта популярна своїми здравницями, спортивними та туристичними комплексами. Одним із найкращих є наш комплекс, який започаткований у листопаді 2003 р. Головним завданням є : якісне обслуговування максимальної кількості туристів !

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ19397359
Керівник
Ліхновська Христина Петрівна — директор
Бухгалтер
Цалін Ольга Володимирівна
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації30.03.1993
Дата оновлення17.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КЕРМАНИЧ, ПП» присвоєно код 19397359.

Керівником підприємства «КЕРМАНИЧ, ПП» є Ліхновська Христина Петрівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КЕРМАНИЧ, ПП» — Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, смт. Ворохта, вул. Данила Галицького, 153.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваКЕРМАНИЧ, ПП
Юридична адреса
78595, Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, смт. Ворохта, вул. Данила Галицького, 153
Телефони
Відгуки про компанію «КЕРМАНИЧ, ТУРИСТИЧНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах