УКРАФЛОРА, ТОВ С ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ

Контакти

Юридична адреса
04111, м. Київ, вул. Салютна, 2б
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Сторчак Олена Вікторівна — генеральний директор
Бухгалтер
Євтушевська Марія Володимирівна

Продукція, послуги

Пропонуємо понад 100 найменувань зрізаних квітів і більше 200 найменувань кімнатних рослин.

Інформація про компанію

«Украфлора» - українська флористична компанія, яка займається продажем та імпортом квіткової продукції і елементів декору з 1993 року. Щотижня ми привозимо найсвіжішу і якісну продукцію, яка доставляється в магазини і торгові мережі нашої країни. Нам довіряють найбільші компанії України.

Компанія «Украфлора» це:

• Квітковий центр.
• Флористика і дизайн.
• Декор та подарунки.
• Озеленення.

Компанія Украфлора пропонує своїм клієнтам понад 100 найменувань зрізаних квітів і більше 200 найменувань кімнатних рослин. У нашому квітковому центрі на Салютній представлені в асортименті троянди і тюльпани, гербери, еустома і фрезія, лілія і гортензія, перераховувати можна нескінченно. За бажанням клієнта ми можемо привезти великим і дрібним оптом самі рідкісні та екзотичні квіти в світі.

У відділі «Флористика і декор» квіткового центру «Украфлора» Ви зможете вибрати букет або композицію на будь-який смак. Кожен день наші флористи створюють нові букети та композиції, які можна купити, як з вітрини, так і замовити, щось своє.

Хочете здивувати друзів і знайомих ексклюзивними елементами декору в інтер’єрі або подарувати шикарний і незвичайний подарунок на свято? Тоді приїжджайте до нас! У центрі квітів і декору «Украфлора» представлено величезний вибір яскравих, вишуканих предметів декору, які не залишать Вас байдужими.

Також ми пропонуємо послугу озеленення територій. Озеленимо офіс, згідно Ваших побажань і умов, в яких будуть жити рослини. Створимо живий зелений простір в будинку і квартирі. Зробимо проект з озеленення для заміського будинку, дачної ділянки або саду.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20006298
Рік заснування
1993
Кількість працівників122 чол.
Дата реєстрації13.05.1994
Дата оновлення28.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАФЛОРА, СП, ТОВ» присвоєно код 20006298.

Керівником підприємства «УКРАФЛОРА, СП, ТОВ» є Сторчак Олена Вікторівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАФЛОРА, СП, ТОВ» — м. Київ, вул. Салютна, 2б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАФЛОРА, СП, ТОВ» офіційний сайт: https://ukraflora.ua/ru/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАФЛОРА, ТОВ С ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах