ВЕСНА, ЗАТ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ПОСЛУГ

Контакти

Юридична адреса
49000, м. Дніпро, вул. Ярослава Мудрого, 68
Телефони
Керівник
Любарський Михайло Миколайович
Кількість працівників5 чол.
Код ЄДРПОУ20293665
Дата реєстрації28.03.1994
Дата оновлення06.05.2022
Придбайте пакет «Україна. Gold» отримайте у подарунок каталог підприємств України більше 330000 компаній.
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет
Здійснюємо розкрутку брендів вашої компанії за тарифом
Увага!

Про компанію «ВЕСНА, ЗАТ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ПОСЛУГ» мало інформації для просування на UA-REGION і в пошуковій системі Google! Якщо це ваша компанія — рекомендуємо додати інформацію про ваші товари чи послуги, а також контактні дані: телефони, електронну пошту, офіційний сайт, графік роботи і т.д. А для просування на наших сайтах рекомендуємо обрати один з чотирьох варіантів інтернет-реклами.

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВЕСНА, ЗАТ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ПОСЛУГ» присвоєно код 20293665.

Керівником підприємства «ВЕСНА, ЗАТ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ПОСЛУГ» є Любарський Михайло Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВЕСНА, ЗАТ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ПОСЛУГ» — м. Дніпро, вул. Ярослава Мудрого, 68.
Якщо маєте, що розповісти про компанію «ВЕСНА, ЗАТ ЦЕНТР НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ ПОСЛУГ» — поділіться своєю думкою у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах