БЕРДЯНСЬКИЙ КАБЕЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
87552, Донецька обл., м. Маріуполь, пров. Єрмака, 44а
Фактична адреса
83076, м. Донецьк, просп. Червоногвардійський, 44б
Поштова адреса
83076, м. Донецьк, просп. Червоногвардійський, 44б
Керівник, директор
Бухало Віталій Валентинович — генеральний директор
Бухгалтер
Колесник Марина Миколаївна

Продукція, послуги

Кабельна продукція шахтного та загальнопромислового призначення

Інформація про компанію

Номенклатура виробів, що виготовляються налічує понад п’ять тисяч марко розмірів. Шахтні кабелі - основний напрямок. Наше підприємство першим на Україні отримало сертифікат МакНДІ і освоїло промисловий випуск стовбурових і силових кабелів з ПВХ ізоляцією. Тільки ці кабелі відповідають сучасним підвищеним вимогам безпеки. Нами також успішно випускаються гнучкі, контрольні і шахтні телефонні кабелі. Кабельна продукція - свого роду кровоносна система організму під назвою «вугільне підприємство», отже, від нас великою мірою залежить його стабільне, ритмічне і здорове функціонування. З урахуванням вимог безпеки підприємство впроваджує у виробництво кабельні вироби підвищеної пожаростойкости. Технології у виробництві шахтних кабелів - наше ноу-хау.
Наше завдання - підприємство із замкнутим циклом виробництва, починаючи з виробництва сировини і закінчуючи випуском готової продукції. Це дозволить знизити собівартість продукції, отже, забезпечить більшу конкурентоспроможність. Ми чуйно реагуємо на зміну системи попиту і пропозиції. Виходячи зі співвідношення ціна-якість, намагаємося максимально оптимізувати комерційні пропозиції. Продукція високої якості не може коштувати дешевше, ніж вироби з низькопробних матеріалів «кустарного» виробництва.
Ми пишаємося тим, що до нас не надійшло жодної рекламації щодо якості продукції. Солідний портфель замовлень - обгрунтоване тому підтвердження. Це можливо завдяки акредитації центрально-заводської лабораторії, лабораторії метрології, які надають послуги та іншим підприємствам. Наявність на заводі випробувальної лабораторії дає можливість підтверджувати висока якість продукції. Створено відділ стандартизації, що стоїть на сторожі випуску високоякісної продукції, і, відповідно, захисту прав споживача. На підприємстві впроваджується система менеджменту якості в новій версії стандартів ІСО 9001 - 2000 г. Це визнаний в Європі і в усьому світі сертифікат, який є вагомим аргументом на користь співпраці з підприємством, яке отримало таку акредитацію.

Маркетингова інформація

Стандарти якостіISO 9001
Країни експортуАзербайджан, Армения, Беларусь, Грузия, Казахстан, Кыргызстан, Российская Федерация, Таджикистан, Туркмения, Узбекистан

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20332460
Рік заснування
1996
Кількість працівників45 чол.
Дата реєстрації30.06.1999
Дата оновлення10.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БЕРДЯНСЬКИЙ КАБЕЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» присвоєно код 20332460.

Керівником підприємства «БЕРДЯНСЬКИЙ КАБЕЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» є Бухало Віталій Валентинович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БЕРДЯНСЬКИЙ КАБЕЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» — Донецька обл., м. Маріуполь, пров. Єрмака, 44а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БЕРДЯНСЬКИЙ КАБЕЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ» офіційний сайт: https://bkz.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «БЕРДЯНСЬКИЙ КАБЕЛЬНИЙ ЗАВОД, ТОРГОВИЙ ДІМ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах