ВІДЗЕВ, ПМП

Фактична адреса
54028, м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 1
Юридична адреса
54028, м. Миколаїв, вул. Чорновола, 1
Поштова адреса
54028, м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 1

Продукція, послуги

Металочерепіца / Профнастіл оцинкований і з полімерним покриттям / Профілі для кріплення гипсокартона / Армуючі елементи для ПВХ вікон, дверей, різних систем / Віконні відливи, ковзани з оцинкованої з полімерним покриттям стали / Стрічка сталева оцинкована пакувальна / Подовжній розпуск рулонної сталі / Ліси будівельні / Модульні конструкції (вагончики, будиночки) / Балки зварні / Сходи / Майданчики / Огорожі / Грати / Двері / Ворота в’їзні і гаражні / Гаражі / Ангари / Каркаси будівель / Резервуари / Естакади / Дитячі майданчики / Торгові будівлі / Секції і майданчики освітлювальних щогл / Ферми – кроквяні, підкроквяні / Зерносховища / Башти норій / Водонапірні башти Рожновського / Похилі галереї / Светоаерационниє ліхтарі / Місткості для зберігання нафтопродуктів / Газоходи / Труби зварні / Колони – суцільні, гратчасті, складеного перетину, внецентренно стислі
Різання і рубання металлоліста / Доставка автотранспортом

Інформація про компанію

Фірма ”Відзев” - сервісний металоцентр, що займається оптовою та дрібнооптової продажем чорного металопрокату, труб, металовиробів.
Фірма створена в 1993 році, має власну складську базу в м.Миколаєві зі складами відкритого і закритого типу. Два складу в м Херсоні. Роздрібні магазини на ринках Миколаєва і Херсона.
При металоцентрі відкритий завод з виготовлення металоконструкцій і гнутих профілів
Наша сфера діяльності - здійснення зв’язку між виробниками металу і його кінцевими споживачами, які все більше вимагають індивідуального обслуговування.
”Відзев”, як торговець зі складу, є перш за все постачальником послуг, здійснює підготовку виробів до подальшого використання, своєчасну доставку, забезпечує якість.
Діапазон клієнтів фірми широкий: від приватних осіб до великих будівельних компаній і заводів.
”Відзев” має власний парк автомашин, за допомогою якого ми розвиваємо додаткову послугу з доставки замовлень клієнтам. Представнику клієнта не обов’язково бути присутнім при відвантаженні: на базі ми здійснимо зважування замовлення і навантаження в автомашину.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ20866186
Керівник
Дзевіцька Ірина Іванівна — директор
Бухгалтер
Шатайлова Ольга Олексіївна
Рік заснування
1993
Кількість працівників122 чол.
Дата реєстрації27.07.2004
Дата оновлення05.04.2024

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 17:00
Вівторок:
08:00 — 17:00
Середа:
08:00 — 17:00
Четвер:
08:00 — 17:00
П'ятниця:
08:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВІДЗЕВ, ПМП» присвоєно код 20866186.

Керівником підприємства «ВІДЗЕВ, ПМП» є Дзевіцька Ірина Іванівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВІДЗЕВ, ПМП» — м. Миколаїв, вул. Чорновола, 1.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВІДЗЕВ, ПМП» офіційний сайт: https://widzew.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
54028, м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 1
Юридична адреса
54028, м. Миколаїв, вул. Чорновола, 1
Поштова адреса
54028, м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 1
E-mail
Відгуки про компанію «ВІДЗЕВ, ПМП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах