ПРОМТРАНСЕНЕРГО, НВП, ТОВ

Юридична адреса
40007, м. Суми, вул. Черкаська, 8
Телефони

Продукція, послуги

Продукція: Масляні радіатори для охолодження масла двигуна / Масляні радіатори для охолодження масла трансмісії / Радіатори опалювачів / Опалювачі салону / Тролейбусні опалювачі / Охолоджувачі наддувочного повітря / Рідинно-масляні теплообмінники / Конвектори / Маслоохладители / Калорифери промислові / Водяні радіатори Послуги: Монтаж, наладка і шеф-монтажне супровід насосного обладнання виробників України і інших країн / Капітальний ремонт насосного обладнання з наданням гарантійних зобов’язань, згідно ТУ заводів-виготовлювачів, з повною заміною всіх отдефектованных деталей і вузлів агрегату / Модернізація насосів, проектування і установка торцевих ущільнень на нових або вже експлуатуються насосних агрегатах / Проектування, розробка та індивідуальне виготовлення необхідного насосного устаткування за технічним завданням Замовників / Виготовлення запасних частин і вузлів насосного обладнання за наявною, розробленої (спроектованої) або наданої ”Замовниками” документації

Інформація про компанію

ПРОМТРАНСЕНЕРГО - українське науково-виробниче підприємство, яке присутнє на ринку вже більше двадцяти років.

Підприємство виробляє таку продукцію:

• Радіатори масляного типу які призначені для охолодження масла двигуна.
• Радіатори водяного типу.
• Охолоджувачі масла.
• Калорифери промислові.
• Радіатори масляного типу призначені для охолодження масла трансмісії.
• Радіатори призначені для установки на опалювачі.
• Нагрівачі салону.
• Нагрівачі для тролейбусів.
• Прилади для охолодження наддувочного повітря.
• Теплообмінники рідинно-масляного типу.
• Конвекторні обігрівачі.
• Охолоджувачі рециркулюючих газів.

Виготовлення теплообмінної апаратури здійснюється на основі алюмінієвих матеріалів з використанням як екологічно чистих традиційних технологій, так і «НОУ-ХАУ», що дозволяють забезпечити високі теплові характеристики і надійність в експлуатації при мінімальній масі апаратури.

Підприємство спеціалізується на розробці і виготовленні сучасної високоефективної теплообмінної апаратури, що має широкий спектр застосування, зокрема в автомобіле- і тракторобудуванні. А також здійснює ремонт і виготовлення радіаторів за зразками на вантажні автомобілі і автобуси.

ПРОМТРАНСЕНЕРГО має в своєму розпорядженні потужні конструкторські і дослідницькі підрозділи, здатні в найкоротший термін розробити і освоїти випуск нових конструкцій і моделей теплообмінної апаратури стосовно до конкретних умов роботи. Особлива увага на підприємстві приділяється якості і надійності продукції, що випускається, пунктуальності у виконанні договорів.

Маркетингова інформація

Країни експортуРоссия, Белорусь

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21100912
Керівник
Косенко Володимир Іванович — генеральний директор
Бухгалтер
Балим Людмила Павлівна
Рік заснування
1995
Кількість працівників113 чол.
Дата реєстрації31.03.1998
Дата оновлення29.08.2023

Графік роботи

Понеділок:
08:30 — 16:30
Вівторок:
08:30 — 16:30
Середа:
08:30 — 16:30
Четвер:
08:30 — 16:30
П'ятниця:
08:30 — 16:30
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПРОМТРАНСЕНЕРГО, НВП, ТОВ» присвоєно код 21100912.

Керівником підприємства «ПРОМТРАНСЕНЕРГО, НВП, ТОВ» є Косенко Володимир Іванович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПРОМТРАНСЕНЕРГО, НВП, ТОВ» — м. Суми, вул. Черкаська, 8.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПРОМТРАНСЕНЕРГО, НВП, ТОВ» офіційний сайт: https://pte.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
40007, м. Суми, вул. Черкаська, 8
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «ПРОМТРАНСЕНЕРГО, НВП, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах