НЕОТЕК, КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
46001, м. Тернопіль, вул. Руська, 9
E-mail
Керівник, директор
Мороченець Олег Митрофанович — директор
Бухгалтер
Боцій Юрій Семенович

Продукція, послуги

Реалізуємо комплектуючі до стаціонарних персональних комп’ютерів, ноутбуки, мобільні телефони, планшети, офісна техніка, фото і відео, телевізори, HD / DVD плеєри, проектори.

Інформація про компанію

«Неотек» - розташована в місті Тернопіль компанія, котра займається продажем різної комп’ютерної техніки. Компанія була заснована в 1994 році і на сьогоднішній день може похвалитися наявністю власного інтернет-магазину, що пропонує послугу доставки товарів по всій Україні.

«Неотек» пропонує товари з таких категорій:

• Комплектуючі до стаціонарних персональних комп’ютерів.
• Ноутбуки.
• Мобільні телефони.
• Планшети.
• Офісна техніка.
• Фото і відео.
• Телевізори.
• HD / DVD плеєри.
• Проектори.

Наше бачення ділових відносин - стати надійним партнером в реалізації бажань наших клієнтів. Основна мета компанії - поліпшити якість професійного та побутового життя жителів України за допомогою цифрових технологій. Для проведення в життя бачення і цілей, компанія «Неотек» вміло використовує найпрогресивніші досягнення науки, техніки і технологій. Наші співробітники надають допомогу всім бажаючим в покупці, налаштуванні та модернізації техніки, яка поліпшує наше життя.

Крім продажу техніки, ми пропонуємо послугу обслуговування і ремонту різних приладів, тому якщо в вас вийшов з ладу комп’ютер, принтер або ноутбук або виникла необхідність заправити картридж для принтера то можете звернутися до нас для вирішення проблеми.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ21139340
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації30.03.2007
Дата оновлення11.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Субота:
10:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НЕОТЕК, КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» присвоєно код 21139340.

Керівником підприємства «НЕОТЕК, КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» є Мороченець Олег Митрофанович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НЕОТЕК, КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» — м. Тернопіль, вул. Руська, 9.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НЕОТЕК, КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ» офіційний сайт: https://www.neotec.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НЕОТЕК, КОМЕРЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах