ПЛІТ, ВКФ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
79069, м. Львів, вул. Шевченка, 313
Фактична адреса
79035, м. Львів, вул. Зелена, 149
Поштова адреса
79035, м. Львів, вул. Зелена, 149
E-mail
Керівник, директор
Пегитяк Андрій Степанович — директор

Продукція, послуги

Фото — ПЛІТ, ВКФ, ТОВ - Сітки (сітка плетена, сітка канілірована, сітка зварна).
- Панельні системи огорож (з оцинкованого дроту; з оцинкованого дроту + фарбування за допомогою порошкових технологій; з низько вуглецевого дроту без покриття; з низько вуглецевого дроту без покриття + гальванічне цинкування; з низько вуглецевого дроту без покриття + гальванічне цинкування + фарбування за допомогою порошкових технологій.)
- Системи огорож Лідер.
- Панельні огорожі.
- Габіони, габіонні конструкції, мобільні габіонні конструкції для укріплення берегів, схилів.
- Стовпці, кріплення та пластикові елементи огорожі.
- Ворота (ворота в’їздні, ворота з хвірткою, ворота розпашні, хвіртка).
- Переносна огорожа.
- Спецогорожа (секції з профільної труби).
- Дріт (дріт сталевий низьковуглецевий без покриття; дріт сталевий низьковуглецевий оцинкований; дріт сталевий низьковуглецевий з полімерним покриттям; дріт колючий двохосновний).
- Канати (стальні троси).
- Ковані вироби (стандартні секції огорож; дашки; перила та решітки; мангали; аксесуари для камінів, декоративні лампи, оздоблення дверей; альтанки; лавочки; столи; поручні; балкони; садові меблі; дашки; ворота відсувні; ворота розпашні).
- Ковані елементи (есики; корзини; розети; балясини; полоси; піки; перстені; вставки; п’ятки; кулі; квіти; виноград; листки; накладки; ручки; колотки; завіси; дашки на стовпці; замки; флюгери; ніти; чавунні елементи).
- Патина (золото, срібло, мідь, темно-зелена, оливкова, голуба, жовта, червона, зелена, біла, ws - plast).

Інформація про компанію

Люди звикли до стереотипів про те, що надійними можуть бути лише високі та масивні паркани з каменю та залізних стовпів. Але ми вирішили змінити цей стереотип та запропонувати вам більш практичний варіант заміни звичного паркану. Це – огорожа, сконструйована з сітки рабиці. Так, ми знаємо, що прихильники класичних парканів будуть заперечувати, тому заздалегідь підготувалися та сформулювали для вас декілька основних переваг сітки рабиці.
Сітка рабиця активно застосовується для проведення штукатурних робіт. Завдяки цьому елементу майстри армують потрібний шар для того, щоб у майбутньому уникнути тріщин та запобігти відокремленню штукатурки від основи. І якщо Ви плануєте проведення ремонтних робіт та шукаєте якісну сітку рабицю у Львові, Вам неодмінно потрібно звернутися до нашої компанії.

Універсальність. Паркани такого типу дуже легко підлаштувати під будь-який стиль. Не важливо, що ви оточуєте – спортивний майданчик, навчальний заклад або, можливо приватну власність, – ми зможемо підібрати для вас оптимальний варіант.

Простота використання. Не згадуйте про ті труднощі, які могли виникнути під час будівництва масивних парканів, їхнього додаткового оформлення та подальшого догляду, який забирав багато часу та коштів. Зараз це все в минулому, і саме завдяки оцинкованій сітці рабиці у вас з’явиться можливість не тільки прикрасити локацію, але й витратити на це мінімум часу. Достатньо лише закріпити паркан на декількох металевих стовпах та зафіксувати всі частини в одному положенні. І це все. Не доведеться робити ніяких зайвих маніпуляцій.

Вища організація

Пліт

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22339868
Рік заснування
1997
Кількість працівників70 чол.
Дата реєстрації13.02.1997
Дата оновлення28.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПЛІТ, ВКФ, ТОВ» присвоєно код 22339868.

Керівником підприємства «ПЛІТ, ВКФ, ТОВ» є Пегитяк Андрій Степанович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПЛІТ, ВКФ, ТОВ» — м. Львів, вул. Шевченка, 313.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПЛІТ, ВКФ, ТОВ» офіційний сайт: https://plit.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПЛІТ, ВКФ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах