ЕКРАН, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
82400, Львівська обл., м. Стрий, вул. Коновальця, 3
Фактична адреса
79015, м. Львів, вул. Робітнича, 1
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Карпінський Зіновій Євстахійович — генеральний директор
Бухгалтер
Яцик Анна Миронівна

Інформація про компанію

Фірма ”Екран - віконні конструкції” - це сучасне підприємство з виробничою потужністю більше ніж 12 тис. м.кв. віконно-дверних виробів в місяць. Високотехнологічне обладнання та ретельний контроль якості на кожному етапі є найкращою запорукою функціональності, надійності та елегантності всіх виробів фірми.
Усі технологічні процеси на виробництві фірми ”Екран - віконні конструкції” виконуються на потужному високоточному обладнанні, розташування якого оптимізоване для найшвидшого виконання замовлень та отримання найкращих результатів.
Окрім виробничих потужностей фірму ”Екран - віконні конструкції” вирізняє відмінний сервіс. При замовленні продукції фірми клієнт отримує повний пакет послуг, пов’язаний з вибором та експлуатацією вікон: від професійної поради щодо найкращого конструктивного рішення до замірів, доставки і монтажу та гарантійного обслуговування продукції. Висококваліфікований персонал завжди готовий запропонувати найкращі варіанти вирішення конкретного завдання з найменшими затратами з боку замовника та забезпечити оптимальний сервіс та обслуговування.
Всі види робіт, які виконує фірма, - ліцензовані, всі матеріали та продукція - сертифіковані!

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22415836
Рік заснування
1999
Кількість працівників90 чол.
Дата реєстрації14.08.1995
Дата оновлення10.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ЕКРАН, ТОВ» присвоєно код 22415836.

Керівником підприємства «ЕКРАН, ТОВ» є Карпінський Зіновій Євстахійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ЕКРАН, ТОВ» — Львівська обл., м. Стрий, вул. Коновальця, 3.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ЕКРАН, ТОВ» офіційний сайт: http://www.ekran.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ЕКРАН, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах