ПРОМИСЛОВИЙ, БІЗНЕС ПАРК

Юридична назваГАЛ-ЕКСІМ, ПП
Юридична адреса
79000, м. Львів, вул. Промислова, 50/52

Продукція, послуги

Оренда та продаж офісних, складських та торгових приміщень

► ОРЕНДА;
Ми пропонуємо просторі, добре освітлені офісні приміщення, зручні в експлуатації склади і сучасні торгові площі на вигідних умовах оренди.
Ми готові провести додаткові ремонтні та інші роботи за бажанням потенційних і існуючих орендарів, створити максимально гнучку систему розрахунків, і надати безліч інших послуг за індивідуальним запитом кожного клієнта.

► ПРОДАЖ:
Максимально гнучкий підхід до наших клієнтів передбачає всі можливі шляхи співпраці: від продажу готових приміщень до підготовки приміщень під продаж конкретному клієнту з попереднім узгодженням дизайну інтер’єру та інших побажань.

Наша концепція – це максимально індивідуальний і лояльний підхід до кожного клієнта.

Інформація про компанію

Бізнес Парк «ПРОМИСЛОВИЙ» пропонує широке різноманіття послуг для орендарів і покупців на взаємовигідних умовах.
Основною перевагою комплексу є його багатофункціональність, оскільки тут успішно розвивається офісний, торговий та логістичний центри.
У наших торгiвельних комплексах представлено широкий вибір товарів масового споживання, а також товарів текстильної, харчової, машинобудівної та електротехнічної промисловостей.

Бізнес Парк «ПРОМИСЛОВИЙ»:
• Гарантує якісне проводження часу та задоволення купівельного попиту на промислові товари широкого вжитку.
• Забезпечує відмінний сервіс: кваліфікований персонал комплексу приділить увагу кожному клієнту, з розумінням поставиться до побажань покупців та орендарів.
• Проводить гнучку цінову політику, пропонуючи демократичні умови оренди та продажу для своїх клієнтів.

ПЕРЕВАГИ ДЛЯ ОРЕНДАРІВ ТА ПОКУПЦІВ:
► Вигідне розташування:
Вдале розміщення комплексу поблизу великих магістралей дозволяє суттєво полегшити роботу орендарів. Велика густота населення в районі, транспортна та пішохідна доступність – найважливіші переваги під час вибору торгового місця.
► Приміщення для оренди та продажу:
Приміщення обладнані найкращими системами вентиляції, енергопостачання, пожежогасіння, автономного опалення, охоронною сигналізацією та телекомунікаціями. Є можливість вільного планування. Кожен покупець чи орендар може замовити оздоблення приміщення у відповідності до власних побажань.
► Зручні в експлуатації складські приміщення:
Якісні складські приміщення знаходяться поряд із офісними та торговими. Склади мають низку переваг: високі стелі, великі площі, вантажні ліфти, розвантажувальні рампи, оптимальний температурний режим. Все це дозволяє зручно організувати бізнес в БП «ПРОМИСЛОВИЙ».
► Охорона та паркінг:
Територія центру знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням. Зручний паркінг, що є одним із найважливіших елементів інфраструктури комплексу, вміщує велику кількість автомобілів. Відмінна внутрішня логістика забезпечується наявністю зручного під’їзду та транспортної розв’язки.
► Рекламоносії:
На фасаді найбільшого корпусу БП «ПРОМИСЛОВИЙ» безкоштовно розміщуються рекламні банери орендарів. Така зовнішня реклама працює на імідж Вашої компанії, забезпечуючи впізнаваність бренду і, як наслідок, збільшення продаж.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22421378
Керівник
Кобилецький Олег Андрійович — Директор
Бухгалтер
Цапович Оксана Ярославівна
Рік заснування
2011
Кількість працівників18 чол.
Дата реєстрації19.05.1997
Дата оновлення12.09.2022

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГАЛ-ЕКСІМ, ПП» присвоєно код 22421378.

Керівником підприємства «ГАЛ-ЕКСІМ, ПП» є Кобилецький Олег Андрійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГАЛ-ЕКСІМ, ПП» — м. Львів, вул. Промислова, 50/52.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ГАЛ-ЕКСІМ, ПП» офіційний сайт: https://www.promyslovy.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична назваГАЛ-ЕКСІМ, ПП
Юридична адреса
79000, м. Львів, вул. Промислова, 50/52
E-mail
Відгуки про компанію «ПРОМИСЛОВИЙ, БІЗНЕС ПАРК». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах