ФІРМА” АРСЕНАЛ ”-ТОВ

Контакти

Юридична адреса
61128, м. Харків, вул. Тимурівців, 52, к. 64
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Лебеденко Андрій Миколайович
Бухгалтер
Бондаренко Тетяна Миколаївна

Продукція, послуги

Батареї для опалення / Конвектори «Акорд», «Акорд -М» і «Біаккорд», також фірма проводить трубну заготівку (вода, опалювання) виробу художнього кування.

Інформація про компанію

Якість продукції фірми «Арсенал» доведено багаторічною, надійною експлуатацією конвекторів на підприємствах, в організаціях та в побуті. В основі всього спектру продукції - технічна документація і ТУ, відповідно до яких випускаються опалювальні прилади, здатні задовольнити потреби замовника як побутового, так і промислового сектора. Вся продукція проходить випробування та контроль якості.

Завдяки оптимальному співвідношенню ціни і якості, сучасному дизайну комплексному застосуванню продукції, наші конвектора поставляються багатьом підприємствам будівельного комплексу і торговельним організаціям України, таким відомим як
ВАТ «Житлобуд-2», ДП «Комфорт плюс», АТЗТ «Курязький ДБК» м.Харків, «Спецбуд-3», «Швейна фабрика ім.Тінякова», ВАТ «Укргідропроект», ТОВ «Укрмашінструмент» м.Донецьк, ДК ВАТ «Харківгаз», «Харківський авторемонтний завод» В/Ч-1144, ХНАМГ, ЗАТ Кармі, «Харківський бронетанковий ремзавод», ДП БУ ”Харківська ТЕЦ-5», ВАТ «Харьковхолодмаш», Хсу -127, «Ейр-Трейд- Інжінерінг »м.Донецьк, ВАТ« Елекстромашіна », ДП« Електроважмаш »ТОВ« Укрінвестбуд »м.Донецьк, ТОВ« Профіт-2004 », м.Запоріжжя, МО ДП« Харківський механічний завод », АТЗТ« Харківпостач », ТОВ« Будмен Інтер », ЗАТ« Техноімпекс », ТОВ« Іпріс профіль », ЦПК« Харьковкоммуночістпром », В / Ч 3005, ТОВ Фірма« Дім », ДП-502, ПП« Євробуд », ТОВ« Інвест-G », м.Суми, КВЖ РЕП-2, АТ «Коммункомплект», «Новобаварскій хлібзавод», ПЖ РЕП-1 Московського району, ДП «Сантехкомплект-схід», СІЗО № 27, РСП «Будівельник», ТОВ «ТЕХЕКС» і т.д.

ТОВ Фірма «Арсенал» завжди відкрита для наших клієнтів, запрошує Вас до співпраці і пропонує Вашій увазі короткий опис і технічні характеристики нашої продукції, прайс-лист з цінами на наші конвектора.

Систематичне вивчення попиту на продукцію, тісна співпраця з замовниками, розумна цінова політика - все це дозволило сформувати сприятливу обстановку для плідної роботи з клієнтами.
  
Ми зацікавлені в довгостроковому і плідному співробітництві з Вами, будемо раді бачити Вас в числі наших Замовників і обговорити будь-які пропозиції.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22623084
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації04.12.1990
Дата оновлення20.02.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ФІРМА” АРСЕНАЛ ”-ТОВ» присвоєно код 22623084.

Керівником підприємства «ФІРМА” АРСЕНАЛ ”-ТОВ» є Лебеденко Андрій Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ФІРМА” АРСЕНАЛ ”-ТОВ» — м. Харків, вул. Тимурівців, 52, к. 64.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ФІРМА” АРСЕНАЛ ”-ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах