НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ БАНКІВСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ

Контакти

Юридична адреса
01010, м. Київ, вул. Мазепи, 6б
E-mail
Керівник, директор
Геєць Олександр Валерійович — директор
Бухгалтер
Мудрик Катерина Миколаївна

Продукція, послуги

Послуги: Короткострокові семінари / Середньострокові семінари та програми навчання / Довгострокові програми навчання / Міжнародні програми / Конференції та круглі столи / Корпоративні замовлення / Організація семінарів на замовлення банків

Інформація про компанію

Метою діяльності Центру є підготовка та перепідготовка кадрів усіх рівнів банківської системи України. Головні завдання: - підготовка і підвищення кваліфікації керівників та фахівців банків України; - підготовка і підвищення кваліфікації викладачів банківської справи; - проведення наукових досліджень і надання консультаційних послуг з проблем банківської справи на замовлення державних та комерційних організацій та установ.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ22911699
Рік заснування
1993
Кількість працівників11 чол.
Дата реєстрації10.11.1994
Дата оновлення30.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ БАНКІВСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ» присвоєно код 22911699.

Керівником підприємства «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ БАНКІВСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ» є Геєць Олександр Валерійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ БАНКІВСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ» — м. Київ, вул. Мазепи, 6б.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ БАНКІВСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ» офіційний сайт: https://www.nctbpu.org.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ БАНКІВСЬКИХ ПРАЦІВНИКІВ УКРАЇНИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах