МАЛЕКС, ФІРМА

Контакти

Юридична адреса
65104, м. Одеса, просп. Глушко, 16, к. 54
Фактична адреса
65031, м. Одеса, вул. Промислова (Н. Боровського)37/4
Поштова адреса
65104, м. Одеса, просп. Академіка Глушка 16, кв. 54
Телефони
Керівник, директор
Майорова Лариса Володимирівна

Продукція, послуги

Поставка, запуск, обслуговування верстатів з ЧПУ та їх комплектующіх.Капремонт і модернізація важкого, складного, високоточного металообробного обладнання (верстати токарні, токарно-карусельні, фрезерні, координатно-розточувальні, свердлильні, плоско-, кругло, вальці-шліфувальні,), включаючи верстати з ЧПУ і обробні центру.

Інформація про компанію

Фірма МАЛЕКС відкрита для сумлінного співробітництва з машинобудівними підприємствами, обміну досвідом з модернізації металообробного
обладнання. Наш офіційний сайт www.maleks.odessa.ua
   Фірма МАЛЕКС утворилася в 1996 році з фахівців кількох одеських верстатобудівний, практично зупинилися через економічну кризу.
       Фірма має два основних напрямки роботи: перше - це ремонт і модернізація металорізальних верстатів, друге - поставка металорізальних верстатів і комплектуючих до верстатів з ЧПУ.
    Фірма МАЛЕКС спеціалізується на модернізації, ремонті, відновленні важких і унікальних верстатів і металообробних верстатів з ЧПУ і оброблювальних центрів.
    Кілька років ми працювали з замовниками поза Україною. На ринках Європи, Азії та Америки найжорстокіша конкуренція й високі вимоги до якості продукції. На своєму досвіді ми остаточно переконалися в необхідності однаково якісно працювати на експорт і внутрішній ринок.
    Фірма МАЛЕКС має досвід ремонту верстатів: токарних, токарно-карусельних, розточувальних, координатно-розточувальних, обробних центрів, радіально-свердлильних, плоско і круглошліфувальних, зубофрезерних, зубодовбальні, універсально-фрезерних верстатів, поздовжньо, огранювальних, пресів кривошипних та ін
    У фірмі працюють висококваліфіковані фахівці, є власні виробничі і складські площі. Ми виробляємо шліфування напрямних станин довжиною до 6м. Цехи фірми дозволяють розмістити і збирати верстати висотою до 8-10м.
    Виробляємо заміну шарико-гвинтових передач будь-якої довжини. Відновлюємо напрямні із застосуванням полімерного матеріалу німецького виробництва. Застосовуємо сучасну електроавтоматики і методи електромонтажу.
    Правило нашої фірми: надійшов верстат розбирається, чиститься, визначається наявність і справність деталей і тільки після цього складається остаточний план ремонту. Вузли й деталі перевіряються і фарбуються до передачі на складання верстата. З 2001 року ми в основному відмовилися від застосування електроавтоматики і матеріалів зі старих запасів держпідприємств. Дешева, багаторічного зберігання, комплектація не забезпечує надійності роботи верстата.
    Якість верстатів - це головна турбота керівництва Фірми МАЛЕКС. Ніколи, і ні за яких обставин, не знижувати вимоги до якості проведених робіт. Така установка вже стала нормою для трудового колективу. У фірмі введена персональна відповідальність за виконані роботи. Жоден верстат не відвантажується Замовнику без проведення необхідних перевірок і випробувань. Ми надаємо гарантію на всі наші верстати, не залежно від того, вказав це в контракті Замовник.
    Головні критерії для замовника - це ціна і якість, але не менш важливі ще і терміни поставки, і наявність фірмового сервісу, та інженерної підтримки, і реальне гарантійне і післягарантійне обслуговування. Фірма МАЛЕКС забезпечує всі форми підтримки своїх клієнтів в Україну.
   Сьогодні на ринку систем ЧПУ безліч пропозицій від самих різних фірм. Ми пропонуємо більшості наших замовників УЧПУ компанії NCT (Угорщина), оптимальні по співвідношенню ціна-якість і застосовуються до 90% типів верстатів. Ціни виробів компанії NCT не перевищують ціни на російські аналоги, а якість відповідає європейським вимогам. Пристрої ЧПУ компанії NCT виділяються своєю простотою в користуванні, високою надійністю і зручністю в монтажі.
Фірма МАЛЕКС є ексклюзивним представником компанії NCT Kft. в Україну і має право представляти, продавати, ремонтувати і давати гарантію на її продукцію.
    Замовникам вже мають великий парк верстатів з ЧПУ типу СІМЕНС або Фанук, ми встановлюємо і ці системи ЧПУ.
    Для модернізації універсальних верстатів, пресів і заготівельного устаткування нами застосовуються програмовані контролери.

Вища організація

Фірма МАЛЕКС

Маркетингова інформація

Торгові марки
NCT (комплекты управления станками с ЧПУ) (Венгрия)
HPB (серводвигатели подачь, шпиндельные двигатели, частотные преобразователи)) (Тайвань)
PRAISETOOLS (тяжелые вальцешлифовальные станки) (Тайвань)
Країни імпортуВенгрия, Тайвань, Россия, Литва, Латвия, Корея, Индия, Чехия, Словения

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

верстат з чпк, токарний, фрезерний, повздовжно-фрезерний, вальце шліфовальний, Precizika Metrology, Givi Missure, Goratu, Lagun, железнодорожные Системы Danobat, PRAISETOOLS, FEMCO, KAFO, FLAIR, Redex Andantex
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ23857080
Рік заснування
1996
Кількість працівників9 чол.
Дата реєстрації02.02.1996
Дата оновлення15.05.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МАЛЕКС, ФІРМА, ПП» присвоєно код 23857080.

Керівником підприємства «МАЛЕКС, ФІРМА, ПП» є Майорова Лариса Володимирівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МАЛЕКС, ФІРМА, ПП» — м. Одеса, просп. Глушко, 16, к. 54.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МАЛЕКС, ФІРМА, ПП» офіційний сайт: http://www.maleks.odessa.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «МАЛЕКС, ФІРМА». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах