ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ТОВ ІНСТИТУТ ОЗДОРОВЛЕННЯ І ВІДРОДЖЕННЯ НАРОДІВ УКРАЇНИ

Контакти

Юридична адреса
82424, Львівська обл., Стрийський р-н, с. Угерсько
Телефони
Керівник, директор
Сидор Ігор Йосифович
Бухгалтер
Сидор Ігор Йосифович

Продукція, послуги

Продукція: Медикаменти

Інформація про компанію

Інститут оздоровлення і відродження народів України веде свою діяльність вже кілька десятків років. Основною діяльністю інституту є розробка методів лікування різних захворювань. Засновником і директором цієї установи є Потопальський А.І.

Інститут випускає такі препарати:

• Амітозин.
• Ізатізон.
• Дівостім.

Як заявляє сам Потопальський, препарати, які розроблені ним в лабораторіях інституту надають дуже багато лікувальних ефектів, а саме:

• Ефект, що перешкоджає розвитку пухлин.
• Имуномодулюючий ефект.
• Антивірусний ефект.

Також в даному інституті розробляються нові сорти рослин, які характеризуються підвищеною стійкістю до негативного впливу кліматичних умов.

Інститут розробив велику кількість оригінальних біотехнологій, які застосовуються в аграрній промисловості.
Якщо ви хочете більш докладно вивчити те, чим займається представлений інститут то відвідайте його офіційний сайт - на ньому представлена ​​докладна інформація про всю його діяльність.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ23951985
Кількість працівників1 чол.
Дата реєстрації25.02.1997
Дата оновлення16.10.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ТОВ ІНСТИТУТ ОЗДОРОВЛЕННЯ І ВІДРОДЖЕННЯ НАРОДІВ УКРАЇНИ» присвоєно код 23951985.

Керівником підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ТОВ ІНСТИТУТ ОЗДОРОВЛЕННЯ І ВІДРОДЖЕННЯ НАРОДІВ УКРАЇНИ» є Сидор Ігор Йосифович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ТОВ ІНСТИТУТ ОЗДОРОВЛЕННЯ І ВІДРОДЖЕННЯ НАРОДІВ УКРАЇНИ» — Львівська обл., Стрийський р-н, с. Угерсько.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ТОВ ІНСТИТУТ ОЗДОРОВЛЕННЯ І ВІДРОДЖЕННЯ НАРОДІВ УКРАЇНИ» офіційний сайт: http://www.potopalsky.kiev.ua/
Відгуки про компанію «ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО ТОВ ІНСТИТУТ ОЗДОРОВЛЕННЯ І ВІДРОДЖЕННЯ НАРОДІВ УКРАЇНИ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах