ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ВИРОБНИЧО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ”УНІВЕРСАЛ-КОМПЛЕКТ” -ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

Контакти

Юридична адреса
63200, Харківська обл., Харківський р-н, смт. Нова Водолага, вул. Заводська, 1
Телефони
Керівник, директор
Добринін Олег Вікторович — директор
Бухгалтер
Петрова Тетяна Миколаївна

Продукція, послуги

Продукція: Сільськогосподарська техніка / Трактори / Запчастини
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24282629
Дата реєстрації15.08.1997
Дата оновлення10.05.2022
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ВИРОБНИЧО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ”УНІВЕРСАЛ-КОМПЛЕКТ” -ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» присвоєно код 24282629.

Керівником підприємства «ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ВИРОБНИЧО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ”УНІВЕРСАЛ-КОМПЛЕКТ” -ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» є Добринін Олег Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ВИРОБНИЧО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ”УНІВЕРСАЛ-КОМПЛЕКТ” -ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» — Харківська обл., Харківський р-н, смт. Нова Водолага, вул. Заводська, 1.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ВИРОБНИЧО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ”УНІВЕРСАЛ-КОМПЛЕКТ” -ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ» офіційний сайт: http://www.uk.com.ua/
Відгуки про компанію «ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ВИРОБНИЧО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ”УНІВЕРСАЛ-КОМПЛЕКТ” -ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах