МОРСЬКИЙ БІЗНЕС ТА ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
87510, Донецька обл., м. Маріуполь, просп. Нахімова, 7
Фактична адреса
87515, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Енгельса, 26/2, оф. 26
Поштова адреса
87515, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Енгельса, 26/2, оф. 26
Телефони
Керівник, директор
Мащенко Людмила Іванівна — Директор

Продукція, послуги

Наші спеціалізації: морське право; міжнародні суди та арбітражі; судові процеси в Україні; комерційне (торговельне) право; обслуговування бізнесу та інвестицій; імміграційне право.

Інформація про компанію

Юридична фірма «МБЛС» заснована у 1996 році в місті Маріуполі, великому промисловому і портовому місті на півдні України, на узбережжі Азовського моря. Початковою назвою фірми була «Морський бізнес та юридичні послуги».

Наша фірма однією з перших в країні стала надавати юридичні послуги у сфері морського права та міжнародної торгівлі. Засновниками фірми були досвідчені професіонали, що добре знали цю сферу по своїй роботі у державних органах і компаніях. Зараз один з засновників фірми – Людмила Іванівна Мащенко - є керівним партнером МБЛС.

Відповідно до запитів клієнтів, наша фірма напрацювала широку, інколи унікальну, практику по веденню судових спорів, пов’язаних з судноплавством, агентуванням, міжнародною торгівлею, інвестуванням у будівництво та банківськими послугами.

Завдяки тому, що МБЛС розпочала роботу в асоціації з однією з провідних британських юридичних фірм «Лоуренс Греєм» у компанії були встановлені міжнародні стандарти якості юридичних послуг. На даний момент усі партнери фірми мають досвід роботи або стажування у міжнародних юридичних фірмах.

Нашими клієнтами є суднохідні та інші підприємства з США, Великобританії, Греції, Швейцарії, Кореї, Ліберії та інших країн світу.

У 2009 році для більш повного представництва інтересів своїх клієнтів фірма відкрила відділення у м. Києві – місці знаходження усіх центральних та вищих органів влади України, а також представництв іноземних держав і організацій.

У 2010 році, з приєднанням до фірми нового покоління партнерів, було прийняте рішення про розширення практики у напрямку обслуговування місцевого і міжнародного бізнесу та інвестицій. Одночасно було ухвалено використовувати як базову скорочену назву фірми - «МБЛС» - для спрощення спілкування з клієнтами та відображення динамічності нової команди.

МБЛС підтримує тісні контакти з провідними юридичними фірмами у Великобританії, Італії, Греції, Туреччині та Росії.

Основний принцип діяльності нашої фірми – орієнтація на результат, надання кваліфікованих послуг у розумні строки з урахуванням індивідуальних потреб клієнта.

МБЛС надає послуги українською, російською та англійською мовами. У разі потреби ми також залучаємо перекладача для оперативної обробки матеріалів іншими розповсюдженими мовами світу.

Види діяльності КВЕД

Ключові слова

юристи, адвокати, юридична допомога, юридичні послуги, морське право, міжнародні суди та арбітражі, судові процеси в Україні, комерційне (торговельне) право, обслуговування бізнесу та інвестицій, імміграційне право
Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24311176
Рік заснування
1996
Кількість працівників21 чол.
Дата реєстрації29.02.1996
Дата оновлення23.06.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МОРСЬКИЙ БІЗНЕС ТА ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ» присвоєно код 24311176.

Керівником підприємства «МОРСЬКИЙ БІЗНЕС ТА ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ» є Мащенко Людмила Іванівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МОРСЬКИЙ БІЗНЕС ТА ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ» — Донецька обл., м. Маріуполь, просп. Нахімова, 7.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МОРСЬКИЙ БІЗНЕС ТА ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ» офіційний сайт: https://mbls.com.ua/
Відгуки про компанію «МОРСЬКИЙ БІЗНЕС ТА ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ, ЮРИДИЧНА ФІРМА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах