ДЕКРА, ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
76005, м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 103
E-mail
Керівник, директор
Вінтоняк Віктор Михайлович — директор

Продукція, послуги

Комерційна діяльність з цінними паперами / Комісійна діяльність з цінними паперами / Діяльність по випуску та обігу цінних паперів / Корпоративне управління / Депозитарна діяльність зберігача цінних паперів / Надання інформаційно-аналітичних послуг / Фінансовий та податковий консалтинг

Інформація про компанію

Фінансова компанія ”ДЕКРА” володіє Ліцензією Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку на здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів. Компанія є членом Української асоціації Інвестиційного Бізнесу (УАІБ). Метою створення компанії є: сприяння всесторонньому розвитку економіки України, товарно-грошових і ринкових відносин; забезпечення в Україні вільних економічних відносин, сприяння процесу приватизації об’єктів загальнодержавної і комунальної власності, залучення іноземних інвестицій та інвестування в об’єкти власності на Україні та за її межами; прискорення оборотності фінансових ресурсів, більш повне насичення ринку інвестиційних та фінансових послуг; мобілізація вільних коштів підприємств, організацій та громадян для капіталовкладень в різні галузі економіки, раціонального використання виробничих та фінансових ресурсів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ24685310
Рік заснування
1997
Кількість працівників16 чол.
Дата реєстрації02.09.2002
Дата оновлення28.07.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ДЕКРА, ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ, ТОВ» присвоєно код 24685310.

Керівником підприємства «ДЕКРА, ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ, ТОВ» є Вінтоняк Віктор Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ДЕКРА, ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ, ТОВ» — м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 103.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ДЕКРА, ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах