УКРАЇНСЬКА НЕРУХОМІСТЬ, КОНСАЛТИНГОВЕ ПІДПРИЄМСТВО, КОМАНДИТНЕ ТОВАРИСТВО

Контакти

Юридична адреса
18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик, 214
Фактична адреса
18002, м. Черкаси, вул. Хрещатик, 180
Телефони
E-mail
Керівник, директор
Гончарова Лариса Миколаївна — директор
Бухгалтер
Гончарова Лариса Миколаївна

Продукція, послуги

Послуги: Оцінка бізнесу, пакетів акцій, об’єктів інтелектуальної власності, нематеріальних активів / Оцінка нерухомості, машин, устаткування, іншого майна підприємств / Інвестиційне проектування і розробка бізнес-планів / Фінансовий аналіз діяльності підприємств / Аналіз різних галузевих ринків

Інформація про компанію

Компанія ”Українська нерухомість” - це група юридичних осіб, які працюють на українському ринку оцінки та консалтингових послуг. Фахівцями ”Української нерухомості” виконано тисячі робіт, оцінено багато об’єктів різного призначення, серед яких роботи, що отримали позитивні відгуки як в Україні, так і серед іноземних інвесторів (проекти, що фінансуються програмами ЄС та ЄБРР). Підприємство разом з партнерами виконало ряд проектів з оцінки активів з метою переходу підприємств на ведення обліку і складання фінансової звітності відповідно до міжнародних стандартів. Всі роботи виконуються згідно з Міжнародними стандартами оцінки (МСО), міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) і приймаються аудиторськими компаніями ”Великої четвірки”.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25208730
Рік заснування
1995
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації20.11.1997
Дата оновлення16.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКА НЕРУХОМІСТЬ, КОНСАЛТИНГОВЕ ПІДПРИЄМСТВО, КОМАНДИТНЕ ТОВАРИСТВО» присвоєно код 25208730.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКА НЕРУХОМІСТЬ, КОНСАЛТИНГОВЕ ПІДПРИЄМСТВО, КОМАНДИТНЕ ТОВАРИСТВО» є Гончарова Лариса Миколаївна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКА НЕРУХОМІСТЬ, КОНСАЛТИНГОВЕ ПІДПРИЄМСТВО, КОМАНДИТНЕ ТОВАРИСТВО» — м. Черкаси, вул. Хрещатик, 214.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАЇНСЬКА НЕРУХОМІСТЬ, КОНСАЛТИНГОВЕ ПІДПРИЄМСТВО, КОМАНДИТНЕ ТОВАРИСТВО» офіційний сайт: http://www.un.co.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАЇНСЬКА НЕРУХОМІСТЬ, КОНСАЛТИНГОВЕ ПІДПРИЄМСТВО, КОМАНДИТНЕ ТОВАРИСТВО». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах