БІГ МЕДІА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
04070, м. Київ, вул. Ігорівська, 14а
Телефони
Керівник, директор
Бесхлєбна Олена Василівна — директор
Бухгалтер
Григорчук Нателла Гивівна

Продукція, послуги

Послуги: Продаж мережевих продуктів – стандартних конструкцій рекламних носіїв / Виробництво і розміщення нестандартних продуктів – нестандартних рекламних конструкцій на дахах, стінах будівель і інших місцях

Інформація про компанію

БІГ МЕДІА - українська компанія яка займається розміщенням зовнішньої реклами в 27 містах України.

Компанія пропонує розміщення реклами в таких форматах:

• Сітілайт.
• Скрол.
• Беклайт.
• Призмавіжн.
• Реклама на мостах.
• Реклама на щитах.
• Реклама на зупинках.

Працюючи з нами, ви отримаєте надійного партнера і максимальний ефект від своїх вкладень. З нашою допомогою Ви зможете вибрати краще рішення для свого підприємства. Ви отримаєте своє замовлення в обумовлені терміни і на заздалегідь узгоджених умовах. Ви можете Отримати повне уявлення про весь спектр представлених на ринку рішень і вибрати краще для Вас. Ви будете працювати з кваліфікованим фахівцями, які мають досвід роботи в сфері реального виробництва.

Ви завжди будете отримувати оперативну і якісну технічну допомогу, і супровід. На всіх стадіях реалізації проекту, а також по його завершенню технічні консультанти допоможуть Вам вирішити всі Виниклі проблеми, нададуть сервісну і гарантійну підтримку. Разом ми зможемо знайти відповіді на найскладніші питання. І наявність великого досвіду дозволить нам успішно реалізувати проект незалежно від територіального розташування підприємства.

У нашій особі Ви не тільки отримуєте надійного партнера по бізнесу, але і рятуєтеся від проблем, пов’язаних з пошуком окремих компаній, що займаються виробництвом реклами. Ви отримуєте можливість заощадити не тільки свій час, але і кошти, раціонально спланувати свої вкладення і вже на ранніх стадіях реалізації проекту забезпечити його успіх.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ25281224
Рік заснування
2005
Кількість працівників49 чол.
Дата реєстрації19.11.1997
Дата оновлення16.10.2023

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БІГ МЕДІА, ТОВ» присвоєно код 25281224.

Керівником підприємства «БІГ МЕДІА, ТОВ» є Бесхлєбна Олена Василівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БІГ МЕДІА, ТОВ» — м. Київ, вул. Ігорівська, 14а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БІГ МЕДІА, ТОВ» офіційний сайт: https://bigmedia.ua/
Відгуки про компанію «БІГ МЕДІА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах