ПАЛЛАДА-УКРАЇНА, ДОЧП ТОВ ”ЮНІЛІВЕР УКРАЇНА”

Фактична адреса
03148, м. Київ, вул. Сім’ї Сосніних, 3а
Юридична адреса
04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 27т, літ. А
Телефони

Продукція, послуги

Декоративна косметика: Косметичні набори / Косметика для домашнього догляду: Інтимна гігієна, Косметика для засмаги та захисту від сонця, Косметика для догляду за шкірою навколо очей, Косметика для догляду за шкірою шиї і декольте, Лікувальна косметика, Чоловіча косметика, По догляду за волоссям, По догляду за шкірою обличчя, По догляду за шкірою рук, стоп і нігтів, По догляду за тілом / Парфуми: Ароматерапія, Бальзам, Бальзам після гоління, гель для душу, Дезодоранти, Парфуми, Жіноча парфумерія, Лосьйон для тіла, Межская парфумерія, Молочко для тіла, Набори, Одеколон, Парфум, Спрей для тіла, Тестер, Туалетна вода

Інформація про компанію

Провідними брендами Компанії є «Чорна перлина», «Чиста лінія», «100 Рецептів Краси», і «Оксамитові ручки» в засобах по догляду за шкірою, «32» та «Лісовий бальзам» в засобах по догляду за порожниною рота

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30554253
Керівник
Мосійчук Ігор Миколайович
Бухгалтер
Цубіна Олена Пилипівна
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації14.08.2000
Дата оновлення17.11.2023
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПАЛЛАДА-УКРАЇНА, ДОЧП ТОВ ”ЮНІЛІВЕР УКРАЇНА”» присвоєно код 30554253.

Керівником підприємства «ПАЛЛАДА-УКРАЇНА, ДОЧП ТОВ ”ЮНІЛІВЕР УКРАЇНА”» є Мосійчук Ігор Миколайович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПАЛЛАДА-УКРАЇНА, ДОЧП ТОВ ”ЮНІЛІВЕР УКРАЇНА”» — м. Київ, вул. Дегтярівська, 27т, літ. А.
Фактична адреса
03148, м. Київ, вул. Сім’ї Сосніних, 3а
Юридична адреса
04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 27т, літ. А
Телефони
Відгуки про компанію «ПАЛЛАДА-УКРАЇНА, ДОЧП ТОВ ”ЮНІЛІВЕР УКРАЇНА”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах