ВИНФОРТ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
65012, м. Одеса, пров. Катаєва, 3
Телефони
E-mail
 ,
Керівник, директор
Сайфудинов Дмитро Іскандерович — директор
Бухгалтер
Корчевська Інна Анатоліївна

Продукція, послуги

Оптова торгівля напоями / Алкогольні напої / Вина / Міцні спиртні напої / Замкові вина / Бургундські вина / Французькі вина / Молдавські вина і коньяки / Чилійські вина / Італійські вина / Грузинські вина / Лікери / Коньяки

Інформація про компанію

ТОВ ”Винфорт” спеціалізується в області імпорту і торгівлі якісними алкогольними напоями. На сьогодні пропонована нами колекція вин і міцних спиртних напоїв охоплює практично усі виноробницькі регіони світу. Особлива увага компанією приділяється освітній програмі і підвищенню культури споживання вина в Україні: фахівці компанії консультують і навчають менеджерів фірм-замовників, офіціантів і винних консультантів ресторанів.
До числа наших клієнтів входять великі оператори українського алкогольного ринку, мережі супермаркетів і кеш-енд-керрі. Враховуючи динаміку розвитку винного ринку України, різноманіття пропонованих вин та міцних спиртних напоїв, ми поставили перед собою завдання зібрати у своєму портфоліо саме ті бренди, які є світовими лідерами. Наші партнери - це добре зарекомендовані на світовому ринку компанії, що мають тривалу історію, стратегію розвитку брендів і найголовніше - чудову якість.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30704028
Рік заснування
1999
Кількість працівників118 чол.
Дата реєстрації17.12.1999
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ВИНФОРТ, ТОВ» присвоєно код 30704028.

Керівником підприємства «ВИНФОРТ, ТОВ» є Сайфудинов Дмитро Іскандерович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ВИНФОРТ, ТОВ» — м. Одеса, пров. Катаєва, 3.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ВИНФОРТ, ТОВ» офіційний сайт: https://vinfort.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ВИНФОРТ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах