УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ”АРТГОС-ПЛАСТ”

Контакти

Юридична адреса
81500, Львівська обл., Львівський р-н, м. Городок, вул. Заводська, 4
E-mail
Керівник, директор
Кордиш Андрій Станіславович
Бухгалтер
Паранич Ганна Григорівна

Продукція, послуги

вироби з пластмас

Інформація про компанію

АРТГОС-ПЛАСТ - польсько-українська компанія яка займається виробництвом виробів з пластмаси, які використовуються в побуті.

АРТГОС-ПЛАСТ пропонує продукцію з таких категорій:

• Пластмасові товари для ванної кімнати.
• Пластмасові товари для кухні.
• Різні тари з пластмаси.
• Кошики з пластмаси.
• Відра з пластмаси.
• Вироби з пластмаси для саду та тераси.
• Будівельні аксесуари з пластмаси.
• Пластмасові товари для дітей.

Звичайно, на сьогоднішній існує велика кількість компаній, які випускають подібну продукцію, але наші товари відрізняються від аналогів цікавим дизайном і високою функціональністю.

Група доступних продуктів постійно поповнюється новими товарами, і завдяки великій технічній базі (дизайн-студія і добре обладнаний магазин інструментів) запуск нового продукту займає відносно короткий час.

У компанії діє сертифікована система менеджменту якості, що відповідає стандарту ISO 9001: 2015 року, підтверджена сертифікатом, що забезпечує високий стандарт не тільки виробленої продукції, а й усіх видів діяльності, що здійснюються в компанії.

Наш девіз полягає в досягненні економічних успіхів, пропонуючи продукти та послуги клієнтам, які відповідають їхнім потребам і очікуванням таким чином, щоб приносити їм задоволення.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ30714984
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації14.01.2000
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ”АРТГОС-ПЛАСТ”» присвоєно код 30714984.

Керівником підприємства «УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ”АРТГОС-ПЛАСТ”» є Кордиш Андрій Станіславович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ”АРТГОС-ПЛАСТ”» — Львівська обл., Львівський р-н, м. Городок, вул. Заводська, 4.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ”АРТГОС-ПЛАСТ”» офіційний сайт: https://artgos.pl/en/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКЕ СПІЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ”АРТГОС-ПЛАСТ”». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах