КРЕАТИВ, ПРАТ

Контакти

Юридична адреса
01032, м. Київ, вул. Жилянська, 75
Фактична адреса
25014, м. Кропивницький, просп. Промисловий, 19
Телефони
Керівник, директор
Свистунов Денис Вікторович — генеральний директор
Бухгалтер
Слюсаренко Тетяна Олексіївна

Інформація про компанію

Група Креатив – провідна українська інтегрована агропромислова компанія, один із найбільших переробників сільськогосподарської продукції в Україні, який займається виробництвом соняшникової олії і шроту, жирів та маргаринів, соєвої олії і шроту, біопаливних пелет, а також сільським господарством – рослинництвом та тваринництвом. Стратегія Групи Креатив передбачає динамічний розвиток ключових бізнес-напрямів, збільшення виробничих потужностей, а також підвищення фінансових показників діяльності компанії і додаткове залучення капіталу в бізнес Групи.

На українському ринку Група сьогодні є одним із лідерів у виробництві жирів та маргаринів (із часткою ринку у понад 30%), входить до ТОП-3 українських переробників насіння соняшнику, а також є однією з провідних компаній із переробки сої за встановленими потужностями (із часткою ринку близько 24%).

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31146251
Кількість працівників259 чол.
Дата реєстрації06.10.2000
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КРЕАТИВ, ПРАТ» присвоєно код 31146251.

Керівником підприємства «КРЕАТИВ, ПРАТ» є Свистунов Денис Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КРЕАТИВ, ПРАТ» — м. Київ, вул. Жилянська, 75.
Відгуки про компанію «КРЕАТИВ, ПРАТ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах