ОЛКОМ-МОЛОКОЗАВОД, ПП

Контакти

Юридична адреса
14037, м. Чернігів, вул. Громадська, 47а
Телефони
Керівник, директор
Зенченко Марина Вікторівна — директор
Бухгалтер
Саскевич Андрій Васильович

Продукція, послуги

Виготовляємо майонез, гірчицю, маргарин, соняшникову олію.

Інформація про компанію

«Олком» - компанія, що займається виготовленням харчових продуктів. Вона була заснована Олексенко Олегом Івановичем в 2000 році на основі потужностей «Київського маргаринового заводу».

Компанія «Олком» виробляє продукцію таких різновидів:

• Майонез.
• Гірчиця.
• Маргарин.
• Соняшникова олія.

На сьогоднішній день виробництво впевнено займає лідируючі позиції в своїй ніші. Робочі потужності даної компанії побудовані на базі високотехнологічного обладнання для виготовлення гранично смачного і якісного продукту. За цим стежить спеціальна лабораторія компанії.

Висококваліфікований персонал компанії щодня працює для того, щоб на прилавки магазинів не тільки Києва, а й усієї України потрапляв якісний продукт, приготований за класичною рецептурою.

Крім покупки продукції компанії в звичних супермаркетах, покупець має можливість придбати її через інтернет-магазин або безпосередньо з сайту підприємства, де можна ознайомитися з повним списком пропонованих позицій. Для тих, хто бажає купити продукцію оптом, вигідніше це робити безпосередньо у компанії-виробника, так як ціна визначається підприємством, а не посередником.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31176910
Рік заснування
2001
Кількість працівників317 чол.
Дата реєстрації10.10.2000
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МОЛОКОЗАВОД-ОЛКОМ, ПП» присвоєно код 31176910.

Керівником підприємства «МОЛОКОЗАВОД-ОЛКОМ, ПП» є Зенченко Марина Вікторівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МОЛОКОЗАВОД-ОЛКОМ, ПП» — м. Чернігів, вул. Громадська, 47а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МОЛОКОЗАВОД-ОЛКОМ, ПП» офіційний сайт: https://olkom.ua/
Відгуки про компанію «ОЛКОМ-МОЛОКОЗАВОД, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах