КОЛОРИТ, ПП

Контакти

Юридична адреса
80362, Львівська обл., Львівський р-н, смт. Куликів, вул. Шевченка, 65
E-mail
Керівник, директор
Прокопів Андрій Ігорович

Інформація про компанію

Брокерські послуги: 1. Реалізація на конкурсній основі майна (нерухомості, сільськогосподарської техніки, обладнання, транспортних засобів тощо); підприємств банкрутів та тих, що ліквідуються; державних підприємств; юридичних і фізичних осіб; активів платників податків, які перебувають в податковій заставі. 2. Реєстрація експортних та імпортних контрактів. Оціночна діяльність всіх напрямків: 1. Оцінка об’єктів у матеріальній формі, а самеNULL об’єктів нерухомого майна, у тому числі земельних ділянок; оцінка машин, обладнання та окремих видів транспортних засобів; оцінка автотранспортних засобів; оцінка літальних апаратів та судноплавних засобів. 2. Оцінка цілісних майнових комплексів, паїв, цінних паперів, майнових прав та нематеріальних активів.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31528781
Кількість працівників2 чол.
Дата реєстрації02.07.2001
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КОЛОРИТ, ПП» присвоєно код 31528781.

Керівником підприємства «КОЛОРИТ, ПП» є Прокопів Андрій Ігорович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КОЛОРИТ, ПП» — Львівська обл., Львівський р-н, смт. Куликів, вул. Шевченка, 65.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КОЛОРИТ, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах