ТАВРІЯ ПЛЮС, ПП

Контакти

Юридична адреса
65091, м. Одеса, вул. М’ясоїдівська, 14
Фактична адреса
м. Одеса, Гагарінське плато, 5/3
Телефони
Керівник, директор
Письменюк В’ячеслав Леонович

Продукція, послуги

Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах з перевагою продовольчого асортименту

Інформація про компанію

ТАВРІЯ В - мережа продуктових магазинів яка користується великою популярністю серед жителів України.
Також компанія «Таврія В» розвиває девелоперський напрямок бізнесу, керуючи на даний момент кількома великими торговими об’єктами в Одесі:

• ТЦ «Аеропортівський» (відкритий в березні 2002 р).
• ТЦ «Вузівський» (відкритий в липні 2004 р).
• ТЦ «Маршал» (відкритий 18 жовтня 2005 року).
• ТРЦ «Сади Перемоги» (відкритий в березні 2007 р).

ТОВ Таврія В, якому належить мережа супермаркетів «Таврія В», була заснована в Одесі в 1992 році Музальовим Борисом Вікторовичем. Спочатку компанія розвивалася за допомогою «малих форм» рітейлу - ларьків і павільйонів, які торгують продуктами харчування. А в 1998 році керівництво Таврії В вирішило переводити свої активи в модернізацію колишніх радянських універмагів. Так з’явилися супермаркети Таврія В на вул. Корольова, Рекордній і Варненський.

Таврія В - мультиформатна мережа магазинів, що розвивається як в сегменті гіпермаркетів (наприклад гіпермаркет «Вузівський» в Одесі), так і в сегменті традиційних супермаркетів і магазинів біля будинку. Компанія управляє також делікатесними супермаркетами «Космос» в торговому центрі «Сади Перемоги» в Одесі, в столичних ТЦ «Глобал UA» та «Dream Town».

Компанія Таврія В активно впроваджує технології електронної торгівлі. Вона першою в Південному регіоні України надала своїм покупцям можливість скористатися послугами віртуального продовольчого магазину (www.universam.com.ua).

Також на базі торгових об’єктів компанії є цехи з виробництва власної продукції: м’ясних, рибних напівфабрикатів, кулінарної, кондитерської, хлібобулочної продукції.

На підприємствах компанії Таврія В працює близько 5000 чоловік.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31929492
Кількість працівників3169 чол.
Дата реєстрації22.02.2002
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ТАВРІЯ ПЛЮС, ПП» присвоєно код 31929492.

Керівником підприємства «ТАВРІЯ ПЛЮС, ПП» є Письменюк В’ячеслав Леонович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ТАВРІЯ ПЛЮС, ПП» — м. Одеса, вул. М’ясоїдівська, 14.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ТАВРІЯ ПЛЮС, ПП» офіційний сайт: https://tavriav.org/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ТАВРІЯ ПЛЮС, ПП». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах