БУСЕЛ-СІЧ, ТОВ

Фактична адреса
69006, м. Запоріжжя, вул. Портова, 4д
Юридична адреса
69006, м. Запоріжжя, вул. Рекордна, 2
Поштова адреса
69006, м. Запоріжжя, вул. Портова, 4д

Продукція, послуги

Скло-флоат, тоноване, візерункове, Lacobel, триплекс, ламіноване / Дзеркальне полотно / Склопакети / Меблі зі скла / Склоблоки / Дзеркала / Професійний інструмент для скла / Скляні перегородки та душові кабіни / Фурнітура для скловиробів.
Обробка кромок скла та дзеркал / Сверління скла / Шліфування та полірування кромок / Фацет скла та дзеркал / Художнє матування / Нанесення візерунків будь-якої складності / Фарбування скла / Комбінований монтаж скла із деркалом та скла із металом / УФ-склеювання скла / Закалка скла / Сервіс, встановлення, монтаж скловиробів / Доставка скла та складські послуги.

Інформація про компанію

Компанія ”Бусел-Січ” - офіційний представник корпорації ”Бусел” у Південно-Східному регіоні. Наш пріорітетний напрямок - оптово-роздрібні поставки скла та дзеркал. За довгі роки праці на ринку скла ми зуміли обрати з поміж усіх напрямків цієї діяльності найважливіше, відсікаючи другорядне. І, таким чином, склали найбільш прийнятний асортимент товарів та лист послуг, який би задовольнив потреби малого та середнього бізнесу, а також приватних покупців.
Саме тому наша компанія є лідером ринку в своєму регіоні. Складські запаси, доступні ціни, висококваліфіковані спеціалісти - ”Бусел-Січ” пропонує найкращі умови для співробітництва!

Для бізнесу:
Пропонуємо виконати якісно та в найкоротші терміни як малі, так і об’ємні замовлення по роботі зі склом та дзеркалами. Асортимент: флоат-скло, візерункове, тоноване, енергозберігаюче, самоочисне, декоративне, скло Лакобель, закалене, армоване скло, дзеркальне полотна, склоблоки. Послуги: порізка, обробка, УФ-склеювання, художнє матування на високому рівні. Додаткові напрямки діяльності: продаж обладнання для обробки стекла, інструмента для різання скла (K-Star, Hasal), фурнітури відомих виробників (REI, Dorma, HDL)

Для роздрібних покупців:
Стильні скляні меблі, інтер’єрні склоблоки, дзеркала для дому та офісу, скляні прикраси та аксесуари. Можна обрати як готовий скловиріб, так і замовити за власними ескізами чи побажаннями. Ми гарантуємо: оперативне виконання замовлень, консультації досвідчених менеджерів, бездоганну якість продукції.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ31953059
Керівник
Бойко Олександр Вікторович — директор
Бухгалтер
Лазуренко Тетяна Леонідівна
Рік заснування
2002
Кількість працівників23 чол.
Дата реєстрації25.04.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 16:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БУСЕЛ-СІЧ, ТОВ» присвоєно код 31953059.

Керівником підприємства «БУСЕЛ-СІЧ, ТОВ» є Бойко Олександр Вікторович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БУСЕЛ-СІЧ, ТОВ» — м. Запоріжжя, вул. Рекордна, 2.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БУСЕЛ-СІЧ, ТОВ» офіційний сайт: https://www.busel.zp.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Фактична адреса
69006, м. Запоріжжя, вул. Портова, 4д
Юридична адреса
69006, м. Запоріжжя, вул. Рекордна, 2
Поштова адреса
69006, м. Запоріжжя, вул. Портова, 4д
E-mail
Відгуки про компанію «БУСЕЛ-СІЧ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах