МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА, ТОВ, ПІДПРИЄМСТВО З ІІ

Юридична адреса
59342, Чернівецька обл., Чернівецький р-н, смт. Лужани, вул. Першотравнева, 28а
Телефони

Продукція, послуги

Фото — МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА, ТОВ, ПІДПРИЄМСТВО З ІІ ТОВ «МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА» - лідер серед українських компаній щодо продажу компонентів ПІНОПОЛІУРЕТАНУ, проведення робіт з безшовної теплоізоляції, гідроізоляції антикорозійної обробки будь-яких поверхонь:
- Утеплення та гідроізоляція фундаментів, стін, фасадів, дахів, мансардних поверхів…
- Теплоізоляція холодильних, морозильних сушильних камер
- Утеплення овочесховищ та фруктосховищ
- Утеплення та гідроізоляція технологічних резервуарів
- Антикорозійна обробка та гідроізоляція зерносховищ інших металічних конструкцій
- Утеплення трубопроводів, теплотрас, цистерн, терміналів для зберігання нафтопродуктів
- Утеплення та гідроізоляція плоских дахів
- Теплоізоляція та гідроізоляція сільськогосподарських споруд: пташників, свинарників, корівників, зерно-насіннєсховищ та приміщень для зберігання

Інформація про компанію

Компанія ТОВ ”ПІІ ”МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА” займається впровадженням сучасних енергозберігаючих технологій на ринок України. Сьогодні з урахуванням неперервного зростання цін на основні енергоносії, енергозбереження стало актуальним, як ніколи. А будь-яке енергозбереження починається з якісної теплоізоляції.

ТОВ ”ПІІ ”МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА” реалізує сучасні технології облаштування теплоізоляції, звукоізоляції, пароізоляції, гідроізоляції, оскільки при безшовному напиленні пінополіуретанових, полімочевинних і гібридних систем, дотримуються всі вищеперелічені функції.

Компанія ТОВ ”ПІІ ”МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА” - це команда професіоналів з багаторічним досвідом використання пінополіуретанових систем методами напилення та заливання, - в будівництві і реконструкції будівель і споруд, як промислових, так і цивільних; термоізоляції холодильних і морозильних камер; а так само автотранспорту і з/д вагонів, сховищ, складів та ангарів будь-якого типу, харчових ємностей, цистерн і резервуарів.

Інноваційна технологія напилення за допомогою установок високого тиску дозволяє досягти максимальних результатів за рахунок: безшовності, така технологія напилення не залишає ні щілин, ні тріщин, ні порожнеч.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32012986
Керівник
Качур Сергій Михайлович — президент
Кількість працівників4 чол.
Дата реєстрації27.05.2002
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА, ТОВ, ПІДПРИЄМСТВО З ІІ» присвоєно код 32012986.

Керівником підприємства «МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА, ТОВ, ПІДПРИЄМСТВО З ІІ» є Качур Сергій Михайлович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА, ТОВ, ПІДПРИЄМСТВО З ІІ» — Чернівецька обл., Чернівецький р-н, смт. Лужани, вул. Першотравнева, 28а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА, ТОВ, ПІДПРИЄМСТВО З ІІ» офіційний сайт: https://ppu.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
59342, Чернівецька обл., Чернівецький р-н, смт. Лужани, вул. Першотравнева, 28а
Телефони
E-mail
 ,
Відгуки про компанію «МЕДІА-ПЛАСТ УКРАЇНА, ТОВ, ПІДПРИЄМСТВО З ІІ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах