КРІОМЕД, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
73000, м. Херсон, просп. Сенявіна, 93
Фактична адреса
м. Херсон, а/с 34
Поштова адреса
73027, м. Херсон, а/с 34
Телефони
E-mail
 ,
Керівник, директор
Кравченко Дмитро Володимирович — директор
Бухгалтер
Півоварова Лілія Германівна

Продукція, послуги

Продукція: Обладнання по догляду за тілом / Кріосауни / Кріофени / Сосуди Дьюара.

Інформація про компанію

Підприємство «Кріомед» працює на українському ринку з 2002 року. Ми пропонуємо косметологічне та медичне обладнання як для професійного, так і для домашнього застосування. Основна спеціалізація компанії - кріотерапія і фототерапія.

На сьогоднішній день компанія «Кріомед» - єдиний в Україні виробник кріосауна. Основна частина нашої лінійки використовується як косметологічне обладнання в салонах краси і спа-салонах, фітнес-центрах, спортивних установах, готелях і в приватному користуванні. Одна з моделей зареєстрована як медичне обладнання.

Продукція ТОВ «Кріомед» отримала сертифікат відповідності директивам ЄС, що дозволяє маркувати її знаком СЕ. Наші клієнти знаходяться не тільки в Україні, а й за її межами: як у ближньому зарубіжжі - Росії, Білорусі, Казахстані, Прибалтиці, Молдові, так і в далекому - Франції, Чехії, Румунії, Угорщини, США, Австралії.

У нас ви можете купити або замовити криосауну потрібної вам моделі з оптимальною комплектацією. Пропонований модельний ряд кріосауна можна подивитися тут і тут, а також у фотогалереї. Ми надаємо краще обслуговування: консультації, навчання персоналу, доставку по Україні і збірку кріосауна. Наші фахівці завжди готові надати Вам повну інформацію про продукцію і допомогти зробити кращий вибір.

Крім кріосауна, які застосовуються для загальної повітряної кріотерапії, ми пропонуємо також Кріофени для місцевого криотерапевтического впливу.

Крім цього, компанія ”Кріомед” виробляє ультрафіолетові лампи вузького спектру випромінювання, які застосовуються для фототерапії (псоріаз, вітіліго і т.д.) в домашніх умовах.

Маркетингова інформація

Стандарти якостісертификат соответствия директивам ЕС, что позволяет маркировать продукцию знаком СЕ

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32125007
Рік заснування
2002
Кількість працівників20 чол.
Дата реєстрації13.09.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:00
Вівторок:
09:00 — 17:00
Середа:
09:00 — 17:00
Четвер:
09:00 — 17:00
П'ятниця:
09:00 — 17:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «КРІОМЕД, ТОВ» присвоєно код 32125007.

Керівником підприємства «КРІОМЕД, ТОВ» є Кравченко Дмитро Володимирович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «КРІОМЕД, ТОВ» — м. Херсон, просп. Сенявіна, 93.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «КРІОМЕД, ТОВ» офіційний сайт: https://space-cabin.com/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «КРІОМЕД, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах