УКРПРОМАВТОМАТИКА, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
69057, м. Запоріжжя, просп. Леніна, 158
Телефони
Керівник, директор
Шумильський Сергій Вадимович — директор
Бухгалтер
Якимчук Тетяна Миколаївна

Продукція, послуги

Гірничошахтне обладнання / Системи централізованої безпеки та зв’язку гірничозбагачувальних комбінатів

Інформація про компанію

Приватне акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», засновником якого є Федерація профспілок України і Фонд соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності, являється провідним лідером ринку санаторно-курортних послуг на Україні і об’єднує більш ніж 80 санаторно-курортних закладів, розташованих в різних кліматичних регіонах України. Санаторії Великої Ялти й Алушти, Євпаторії, Сак, Приазов’я, Одеси, Миколаєва, Закарпаття, Моршина, Миргорода, Слов’янська, Хмільника, Дніпропетровська, Харкова, Києва і області нададуть Вам можливість оздоровитися, пройти курс лікування і чудово відпочити. Щорічно біля 500 тисяч людей відвідують наші санаторії.

Всі санаторно-курортні заклади Товариства акредитовані та отримали ліцензії на право здійснення медичної практики. В користуванні санаторно-курортних установ ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» знаходиться 61 родовище мінеральних вод і 13 родовищ лікувальних грязей. Характерною рисою для санаторно-курортних закладів ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» є розвиток медичної реабілітації.

В оздоровницях функціонує біля 100 реабілітаційних відділень більш, ніж з 20-ти напрямків профільної патології, в тому числі - для хворих з церебро-васкулярною патологією; після перенесення гострого інфаркту міокарду; із хворобами та травмами опорно-рухової системи; з захворюваннями органів травлення; цукрового діабету; на опікову хворобу; для вагітних з ускладненням перебігу вагітності.

Метою цих відділень є надання кваліфікованої медичної допомоги на етапі санаторно-курортного лікування після перебування в стаціонарі. Одним із пріоритетів для профспілкових санаторно-курортних закладів є лікування та оздоровлення дітей.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32242794
Рік заснування
2002
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації18.11.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «УКРПРОМАВТОМАТИКА, ТОВ» присвоєно код 32242794.

Керівником підприємства «УКРПРОМАВТОМАТИКА, ТОВ» є Шумильський Сергій Вадимович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «УКРПРОМАВТОМАТИКА, ТОВ» — м. Запоріжжя, просп. Леніна, 158.

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «УКРПРОМАВТОМАТИКА, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах