БЛАГОВІСТ, АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ, ТОВ

Юридична адреса
04080, м. Київ, вул. Алмазова, 18/7
Телефони

Продукція, послуги

Купівля, продаж і оренда нерухомості в Києві і передмісті.
Якщо Вам необхідно купити, зняти, продати або здати в оренду квартиру звертайтеся в АН «Благовіст». Компанія має в своєму розпорядженні найбільшою на ринку базою даних об’єктів нерухомості, які продаються або здаються в оренду в м. Києві.

База даних поповнюється і оновлюється щодня, завдяки прямим зверненням клієнтів, ексклюзивними договорами з продавцями нерухомості, а також шляхом моніторингу спеціалізованих видань про нерухомість і всіх доступних баз об’єктів нерухомості.

На сьогоднішній день в базі даних нашого агентства нерухомості 1-кімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні квартири, які можна купити в Києві та передмісті; а також багато варіантів квартир - від недорогих до елітних - здаються в оренду в центрі і різних районах столиці.


Будинки, котеджі, дачі, земельні ділянки в Києві та Київській області.
Якщо Ви бажаєте купити або зняти житло за містом - в нашій структурі працює спеціалізований відділ заміської нерухомості, фахівці якого завжди готові запропонувати Вам широкий вибір будинків, дач і котеджів, які можна купити або зняти в оренду в околицях Києва. Також до послуг клієнтів нашої компанії база даних пропозицій виставлених на продаж земельних ділянок у Києві або під Києвом.


Комерційна нерухомість.
Шукаєте вільне нежитлове приміщення? Ми були одними з перших, хто почав надавати професійні ріелторські послуги на ринку комерційної нерухомості Києва, і сьогодні висока кваліфікація та багаторічний досвід експертів агентства дозволяє забезпечити бездоганну якість і надійність наших послуг при проведенні різних операцій з будь-якими об’єктами нежитлового фонду столиці.

Невеликі і просторі офіси, приміщення під магазини, бари, кафе в центрі та інших районах Києва, складські, виробничі та торговельні площі - у кожному конкретному випадку фахівці агентства нерухомості «Благовіст» допоможуть Вам підібрати і придбати, продати, зняти або здати в оренду даний об’єкт максимально швидко і за прийнятною ціною.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32250674
Керівник
Бібєрова Олена Леонідівна — генеральний директор
Бухгалтер
Онищук Марина Анатоліївна
Рік заснування
1993
Кількість працівників5 чол.
Дата реєстрації28.12.2002
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «БЛАГОВІСТ, АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ, ТОВ» присвоєно код 32250674.

Керівником підприємства «БЛАГОВІСТ, АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ, ТОВ» є Бібєрова Олена Леонідівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «БЛАГОВІСТ, АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ, ТОВ» — м. Київ, вул. Алмазова, 18/7.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «БЛАГОВІСТ, АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ, ТОВ» офіційний сайт: https://blagovist.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Юридична адреса
04080, м. Київ, вул. Алмазова, 18/7
Телефони
E-mail
Відгуки про компанію «БЛАГОВІСТ, АГЕНТСТВО НЕРУХОМОСТІ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах