ПСМ-ПРОФІЛЬ, ТОВ

Контакти

Юридична адреса
36007, м. Полтава, вул. Бірюзова, 49
Керівник, директор
Мотренко Дмитро Анатолійович — директор
Бухгалтер
Дикань Галина Миколаївна

Продукція, послуги

Продукція: Металлочерепіца / Сайдінг металевий / Профілю для гипсокартонных систем / Порошкове забарвлення / Будівельні стрічки / Герметизуючі матеріали / Металлопластіковиє вікна і дверей / Що комплектують для крівлі, фасаду і сайдинга / Профнастіл

Інформація про компанію

Компанія ТОВ «ПСМ-профіль» займає лідируючі позиції на українському ринку у виробництві металочерепиці, профнастилу, металевого сайдингу, сендвіч-панелей і профілів для гіпсокартонних истема.
Успішно налагоджено виробництво металопластикових вікон та дверей на основі профілів TROCAL, ARtec і WINHOUSE.
А в кінці минулого року почав свою роботу і цех порошкового фарбування, у якому здійснюють фарбування деталей з металу різної складності і конфігурації.
У монтажно-заготівельному цеху виробляються технологічні та будівельні металоконструкції, ємності, резервуари, бункери та нестандартизоване обладнання.
На території компанії розташований парк великовантажних і звичайних автомобілів, легковий транспорт, автобуси для доставки робітників на об'єкти, автомобільні крани різної вантажопідйомності, трубоукладачі, екскаватори, бульдозери. Працюють автомайстерні, обладнані зварювальними апаратами, електростанціями та засобами малої механізації.
Завдяки широкій дилерській мережі продукція нашої компанії реалізується в Києві, Харкові, Слов'янську, Сумах, Сімферополі, Севастополі, Вінниці, Охтирці, Краматорську. Число наших представництв постійно збільшується. Це дає можливість ще більшій кількості покупців купувати високоякісний продукт за доступними цінами.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32370802
Рік заснування
2000
Кількість працівників52 чол.
Дата реєстрації26.03.2003
Дата оновлення09.01.2024

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ПСМ-ПРОФІЛЬ, ТОВ» присвоєно код 32370802.

Керівником підприємства «ПСМ-ПРОФІЛЬ, ТОВ» є Мотренко Дмитро Анатолійович, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ПСМ-ПРОФІЛЬ, ТОВ» — м. Полтава, вул. Бірюзова, 49.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ПСМ-ПРОФІЛЬ, ТОВ» офіційний сайт: https://psm-profile.com.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ПСМ-ПРОФІЛЬ, ТОВ». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах