ГУЦУЛЬСЬКА ГРАЖДА, РЕСТОРАН

Контакти

Юридична адреса
79026, м. Львів, вул. Володимира Великого, 2а
Телефони
Керівник, директор
Магаляс Наталія Антонівна
Бухгалтер
Калаталюк Катерина Степанівна

Інформація про компанію

До Ваших послуг:

Основний ресторан - велика зала (на 120 гостей), стильно прикрашений ”Мисливський зал” з каміном (до 40 гостей), а також затишний зал на другому поверсі (до 30 гостей). Поруч з рестораном облаштована гуцульська «Шопка», яка може розмістити невеличкий банкет, або ж туристичну групу до 70 гостей.

Колиба (до 30 гостей), що розміщена посеред мальовничої галявини поряд із затишними альтанками. Ніколи ще банош чи куліш, рибна уха чи шашлик не ласуватимуть Вам так добре, як тут.

Корчма, з якої бере початок розвиток ресторанного комплексу, і яка стала улюбленим місцем для літного відпочинку наших гостей. Тут можна провести будь-яке родинне свято на 40 гостей. На вулиці обладнаний літній майданчик під накриттям (до 80 гостей). У сонячну погоду веселі музики будуть забавляти Вас просто неба. А для маленьких відвідувачів є дитячий майданчик. Центром кулінарного мистецтва на ”Корчмі” є мангал та роштиль, які подарують улюблені страви з м`яса, риби та овочів із незабутнім смаком. А ще влучним додатком до смачної страви є єдиний у світі «Гуцульський Паб» з бочковим пивом та квасом, які добре поєднаються з переглядом улюблених телепередач та спортивних подій на великому екрані.

Види діяльності КВЕД

Замовляйте пакет «Україна. VIP» який збільшив дохід наших клієнтів у середньому на 50-100% після старту.

Про компанію

Код ЄДРПОУ32484424
Кількість працівників7 чол.
Дата реєстрації11.06.2003
Дата оновлення09.01.2024
Виявили неточність або помилку?
Увійдіть в кабінет

Питання та відповіді

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридичній особі «ГАЛІЦІЯ-СЕРВІС, ТОВ» присвоєно код 32484424.

Керівником підприємства «ГАЛІЦІЯ-СЕРВІС, ТОВ» є Магаляс Наталія Антонівна, згідно з даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України юридична адреса підприємства «ГАЛІЦІЯ-СЕРВІС, ТОВ» — м. Львів, вул. Володимира Великого, 2а.

За інформацією отриманої з відкритих і достовірних джерел інтернету, у підприємства «ГАЛІЦІЯ-СЕРВІС, ТОВ» офіційний сайт: http://guculska-grazhda.lviv.ua/

Стан юридичної особи за даними Єдиного державного реєстру (ЄДРПОУ) — зареєстровано.
Відгуки про компанію «ГУЦУЛЬСЬКА ГРАЖДА, РЕСТОРАН». Поділіться і Ви своїми думками у коментарях!
Поділіться інформацією в соцмережах